nieuws

NN breidt prepaid autoverzekering verder uit

Schade 2222

Nationale-Nederlanden breidt een prepaid-autoverzekering verder uit die speciaal voor de ‘af-en-toerijder’ in het leven is geroepen. Uit de eerste resultaten van de proef, die vorig jaar werd gelanceerd, blijkt dat er voldoende animo is. De proef wordt daarom uitgebreid naar 1.000 gebruikers met de Bundelz app als nieuwe functionaliteit. Bundelz is volgens de initiatiefnemers de eerste prepaid autoverzekering van Nederland. Bij blijvend succes wordt Bundelz medio 2018 op de markt gebracht.

NN breidt prepaid autoverzekering verder uit

Met de nieuwe Bundelz app kunnen klanten meteen zien hoeveel kilometer zij nog tegoed hebben. De app komt met de extra ‘vind mijn auto terug’-functie. Met deze verzekering koopt de autobezitter een bundel waarmee hij of zij voor 1.000 kilometer verzekerd is. Is de 1.000 kilometer bereikt, dan wordt er automatisch een nieuwe bundel opgemaakt. Naast de app komt er ook een nieuwe bundel speciaal voor af&toe rijders met weinig schadevrije jaren. NN bracht het initiatief vorig jaar op de markt.

Innovatielab

Sparklab, het innovatielab van Nationale-Nederlanden dat Bundelz ontwikkelt, startte de proef in juni 2017. Kokke van der Werf, managing director van Sparklab: “Tijdens de eerste fase wilden we leren of de af&toe rijder bestaat en of hij behoefte heeft aan een prepaid autoverzekering. De resultaten zijn veelbelovend: de klanten zijn zeer tevreden, ervaren Bundelz als eerlijker en zijn goedkoper uit.” Sparklab ontwikkelt Bundelz samen met Vodafone, Intrasurance en Clifford.

Reageer op dit artikel