De AMverzekeringsrally is er weer!

28 mei 2024Beachclub Sunrise, Best(NB)

Na 2 succesvolle edities van de AMverzekeringsrally, organiseert AM dit jaar een nieuwe editie! Een nieuw jaar betekent ook een nieuwe route, die je via vele, mooie wegen langs de mooiste plekjes van Nederland leidt. De mooiste vergezichten in landelijke gebieden, ontluikende schoonheid in de bossen, majestueuze kastelen en nog veel meer. Ook dit jaar staat competitie, netwerken met vakgenoten en bijzondere auto's centraal.

Bij rally rijden denk je wellicht snel aan de FIA World Rally Championship, zo snel mogelijk een bepaald parcours afleggen in een daarvoor aangepaste auto. Bij de AMverzekeringsrally op dinsdag 28 mei gaat het daar juist niet om. Hier is het doel een onbekende route zo correct mogelijk te rijden. Dit doe je middels de instructies en opdrachten in een routeboek, wat zorgt voor een leuk tweespel tussen bestuurder en navigator. De rally is een dag waarbij we de branche respijt geven van de waan van de dag. Een dag vol plezier, gezonde competitie en ontspanning. Én een dag waar wij de deelnemers de uitdaging geven om een nieuwe route af te leggen.

Dit was de AMverzekeringsrally 2023!

Waarom moet jij hier bij zijn?

1. Genieten van de prachtige omgeving
Vorig jaar passeerde de stoet nog de mooiste plekjes van de Veluwe met al haar ontluikende schoonheid, maar voor de derde editie van de verzekeringsrally is de omgeving van Eindhoven het terrein waar de mooiste auto’s zich mogen laten zien. De tocht doorkruist het fraaie Brabantse landschap met zijn kenmerkende groene natuur met prachtige vergezichten en landschappen met kabbelende beekjes en riviertjes. Ook staan in de omgeving mooie kastelen, waaronder het sprookjesachtige kasteel Heeswijk en het rijksmonument Kasteel Heeze.

 

2. Competitie afgewisseld met netwerken
Tussen de rally door is er voldoende mogelijkheid om elkaar te spreken, elkaars auto's bewonderen of  om een zakelijke connectie toe te voegen aan je netwerk.

 

3. Toegang tot het netwerk van succesvolle financiële dienstverleners
Meng je tussen een succesvol gezelschap van financiële dienstverleners en maak kennis met jouw potentiële zakelijke relaties.

Waarom moet jij hier bij zijn?

Contact

 

Heb je vraag over de AMverzekeringsrally?
Neem contact met ons op via
amevents@vmnmedia.nl

 

Heb je een vraag over je aanmelding?
Bel eventmanager:
Thalyssa van der Molen
06 54 24 41 02

Partner worden

 

Contactpersoon:
Marja Albers
marjaalbers@vmnmedia.nl
06 55001083