Veelgestelde vragen

Wat is am:permanent actueel?

am:pa is een eenvoudige manier om permanent actueel te blijven. Bezoekers van amweb kunnen dankzij de module aantoonbaar maken dat zij de artikelen hebben gelezen. Dit doen ze door bij geselecteerde artikelen vragen te maken. De aansluiting met de Wft-toetstermen wordt bewaakt door een samenwerking met opleider Hoffelijk. Bezoekers van amweb worden zo ontzorgd in het voldoen aan de open norm van de AFM.

Hoe werkt het precies?

Bij geselecteerde artikelen worden vragen geplaatst die deelnemers moeten beantwoorden. De vragen worden alleen zichtbaar als bezoekers van amweb een inlog hebben. Met die inlog kunnen ook afgesloten pa:artikelen worden gelezen.

Waarom zijn niet alle pa:artikelen afgesloten?

De meeste content op amweb is voor alle bezoekers te lezen. Dat blijft zo. Bepaalde content is echter exclusief toegankelijk voor bezoekers met een pa:abonnement.

Hoe weet ik zeker dat ik niets heb gemist?

Op de pagina amweb.nl/pa staan alle artikelen per module gerangschikt. Bovendien ontvangen pa:abonnees elke maand een nieuwsbrief met daarin alle artikelen van die maand.

Hoe kan ik mijn resultaten inzien?

Ingelogde gebruikers zien bovenin het servicemenu een button Toetsresultaat. Wie hierop klikt ziet alle afgewerkte artikelen inclusief de scores. Eens per jaar verstrekt am: een certificaat.

Ik wil me aanmelden maar ik heb geen wachtwoord.

Als u zich aanmeldt met een mailadres dat bij onze uitgeverij bekend is (bijvoorbeeld omdat u amsignalen ontvangt) dan verwacht het systeem van u een wachtwoord. Als u dat niet (meer) heeft dan kunt u eenvoudig via de optie wachtwoord vergeten een wachtwoord aanvragen.

Ik zie dat soms bij artikelen achteraf vragen worden toegevoegd, waarom?

Amweb biedt graag deze nieuwe dienst aan, maar wil niet aan actualiteit inboeten. Nieuws is nieuws en wordt meteen geplaatst. Daarom verschijnen bij nieuwsartikelen soms een paar uur later pas de vragen. Op de pagina amweb.nl/pa vindt u alle artikelen gerangschikt, zodat u er niet een over het hoofd zult zien.

Wanneer wordt mijn PA-certificaat verstrekt?

U kunt te allen tijde uw resultaten inzien via uw persoonlijke dashboard. Aan het begin van elk kalenderjaar zal am: u een certificaat verstrekken.

Proefperiode

U kunt gratis en geheel vrijblijvend de eerste maand am:permanent actueel uitproberen. Als u na deze proefperiode gebruik wilt blijven maken van am:permanent actueel dan hoeft u niets te doen. Wij zorgen er dan voor dat uw inloggegevens geactiveerd blijven.

Abonnementsprijzen

Alle genoemde abonnementsprijzen voor am:permanent actueel zijn exclusief btw.

Opzegtermijn

Na uw proefperiode gaat uw abonnement automatisch over in een maandabonnement met automatische incasso. Wenst u dit niet te continueren dan kunt u dit aan onze klantenservice laten weten. U kunt overigens uw abonnement op am:permanent actueel maandelijks opzeggen.

Automatische incasso

De eerste automatische incasso van uw am:permanent actueel abonnement zal pas plaatsvinden na uw proefperiode.

Contact bij overige vragen

Heeft u nog vragen die niet worden beantwoord in de bovenstaande toelichting? Dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

Email: klantenservice@vakmediatnet.nl

Telefoon:  088 5840 890