Partners

Avéro Achmea

Juist nu er veel verandert in de branche ondersteunt Avéro Achmea adviseurs om hun toegevoegde waarde tot zijn recht te laten komen. Bijvoorbeeld met het delen van inzichten.
Avéro Achmea

De Vereende

De vele activiteiten van de Vereende/ schade –en verzekeringswerken laten zich het best beschrijven als een kleurrijke ketting met een breed palet aan specialismen en kennis. Alle organisatieonderdelen houden zich bezig met risico’s die onverzekerbaar of heel ingewikkeld lijken en met onverzekerde of bijzondere schades.
De Vereende

Monuta

Monuta is één van de grootste verzekeraars op het gebied van uitvaartverzekeringen. Wij vinden dat iedere klant recht heeft op een passend en hoogwaardig uitvaartadvies, een foutloze bemiddeling en een voortreffelijke nazorg.
Monuta

NN Group

Door het aanbieden van oplossingen voor pensioenen, verzekeringen, beleggingen en bankieren, helpt NN mensen zorgen voor wat zij echt belangrijk vinden. We zetten onze middelen, kennis en relaties in voor het welzijn van onze klanten, het versterken van de maatschappij, het beschermen van het milieu, en het bijdragen aan een stabiele, inclusieve en duurzame economie.
NN Group

Fellowmind

Fellowmind laat mensen op een prettige manier met technologie werken, en zorgt dat technologie vóór hen werkt. Doe hier inspiratie op.
Fellowmind