nieuws

ANVA koppelt met Postex voor digitale verzending documenten

Branche 767

ANVA koppelt met Postex voor digitale verzending documenten

In nauwe samenwerking met de advieskantoren ten Hag Groep en Thoma Groep is de koppeling tussen Postex en het softwarepakket ANVA gerealiseerd. Hierdoor kunnen de advieskantoren beschikken over de volledig geautomatiseerde fysieke en digitale verzending van verzekeringsdocumenten in de eigen huisstijl.

Volgens Hans de Wit, commercieel directeur van Postex, is de Postex-integratie in het ANVA-pakket uniek te noemen. “Op deze manier is er volledige controle op de communicatie met de klant. Zo wordt bijvoorbeeld ook de klantdata verrijkt. Bovendien is het mogelijk de iDEAl betaaloptie aan te bieden. Er wordt heen en terug een verbinding gelegd met de polisadministratie. Wij zijn eigenlijk een ‘hub’ bovenop het polissysteem dat data verrijkt en ook weer aanpast in het polissysteem. Denk bijvoorbeeld aan een e-mailadres dat ‘bounced’. Wij verversen dat en het e-mailadres wordt in het polissysteem aangepast.”

Alle documenten

Door de koppeling met Postex kunnen alle documenten, zoals polissen, groene kaarten, nota’s, herinneringen digitaal verstuurd worden. En ook betalingen verricht worden. De beide advieskantoren ten Hag Groep en Thoma Groep zijn zeer nauw betrokken geweest bij de integratie met het ANVA-pakket. “Zij hebben daar enorm veel tijd ingestoken en inmiddels werken zij naar volle tevredenheid met de Postex-koppeling”, aldus De Wit. De koppeling werkt zowel voor volmachtkantoren als provinciale kantoren.

Op de foto v.l.n.r.: Michel ten Hag, Emiel Meckelenkamp (ten Hag), Marc Vrolijk (Anva) en Hans de Wit (Postex).

Reageer op dit artikel