nieuws

Munt zet paardenvlogger Britt Dekker in als hypotheekleek

Branche 1171

Munt zet paardenvlogger Britt Dekker in als hypotheekleek

Britt Dekker en haar paard Eve spelen een prominente rol in de nieuwe online campagne van Munt Hypotheken. In korte videoclips stelt de paardenvlogger en ex-realityster vragen over het aanvragen van een hypotheek, over verschillende hypotheekvormen en over oversluiten.

Dekker, tegenwoordig op YouTube populair met Paardenpraat.tv, geldt voor Munt als hét voorbeeld van een hypotheekleek. Met de nieuwe campagne wil de geldverstrekker laten zien dat je hypotheken voor iedereen begrijpelijk kunt maken. Hypotheekadviseur ‘Kjeld’ beantwoordt de vragen van de paardenvlogger. Die gaan onder andere over de intentieverklaring van een werkgever en de het verschil tussen annuïtair, lineair en aflossingsvrij. “Je eigen adviseur kan vertellen wat het best past bij jouw situatie”, aldus Kjeld.

Reageer op dit artikel