nieuws

Dylan Dresens is klaar bij NHG

Financiële planning 589

Dylan Dresens, directeur beleid en ontwikkeling bij NHG, heeft besloten om het bedrijf per 1 september te verlaten. “We hebben de strategische koerswijziging gerealiseerd en de organisatie is klaar voor de toekomst”, aldus Dresens. “Dat is voor mij een mooi moment om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.”

Dylan Dresens is klaar bij NHG

Dresens was nauw betrokken bij de strategische koerswijziging van de NHG. “Met de realisatie van nieuwe standaarden is meer ruimte gecreëerd voor een verantwoorde financiering van de woonwens van uitzendkrachten, zzp’ers, ondernemers en senioren. Daarnaast zijn belangrijke stappen gezet op het vlak van verduurzaming van de gebouwde omgeving in Nederland”, aldus het persbericht dat zijn vertrek aankondigt.

Tot aan 1 september zal Dylan zijn taken overdragen aan Arjen Gielen (algemeen directeur) en Carla Muters (operationeel directeur), die vanaf dat moment samen het bestuur van NHG zullen vormen. Wel blijft Dresens nog enige tijd betrokken bij NHG om het Klimaatakkoord door te vertalen naar nieuwe mogelijkheden op het gebied van verduurzaming.

Reageer op dit artikel