Drie toppers in debat op de AMdag

Drie toppers in debat op de AMdag

Volgende week dinsdag is het weer zover: de AM:dag in de Van Nelle fabriek in Rotterdam. Onderdeel van het plenaire programma is een debat met drie beleidsmakers: Jos Baeten van asr, Geert Bouwmeester van De Goudse en Ron Gardenier van de NVGA en Aon.

Op 26 november komt de Nederlandse verzekeringswereld weer bijeen in Rotterdam. Er hebben zich al bijna 2.000 mensen ingeschreven voor de 29e AMdag. Het programma is vol met tal van sprekers en thema’s.

Een van de onderdelen is een debat tussen Jos Baeten van asr, Geert Bouwmeester van De Goudse en Ron Gardenier van de NVGA en Aon. Het debat staat onder leiding van Antoin Peeters van RTL.

Onderwerpen: zit volmacht inderdaad op de Titanic? Wanneer is de consolidatie van verzekeraars voltooid? Of moet er nog meer gebeuren? Is actieve transparantie bij schadeverzekeringen nu echt nodig? En wat moet het intermediair doen om innovatief te blijven? Kortom: alles wat intermediair en verzekeraar op dit moment bezig houdt.

Kom naar de AMdag en schrijf je hier in. Intermediair hoeft niet te betalen. Intermediairs moeten dan op www.amdag.nl/subscribe deze code invoeren: amDAG_AM_Intermediair2019

Lees meer over

Redactie

Redactie