Dit is de locatie van de AMverzekeringsrally 2024

Dit is de locatie van de AMverzekeringsrally 2024

De provincie Brabant vormt dit jaar het toneel voor de AMverzekeringsrally, die in het teken staat van mooie auto's, netwerken met vakgenoten en natuurlijk gezonde competitie. De aftrap van deze enerverende dag is met een overheerlijke lunch bij Beachclub Sunrise in Best.

Dé rally voor de verzekeringswereld is na twee succesvolle edities terug. Op dinsdag 28 mei probeert een grote stoet fascinerende auto’s, zoals fraaie oldtimers en hypermoderne EV’s, een onbekende route zo precies mogelijk af te leggen. Een ontspannende dag vol met leuke interacties met branchegenoten, mooie natuur en natuurlijk een gezonde dosis competitie.

De Brabantse natuur

Vorig jaar passeerde de stoet nog de mooiste plekjes van de Veluwe met al haar ontluikende schoonheid, maar voor de derde editie van de verzekeringsrally is de omgeving van Eindhoven het terrein waar de mooiste auto’s zich mogen laten zien. De tocht doorkruist het fraaie Brabantse landschap met zijn kenmerkende groene natuur met prachtige vergezichten en landschappen met kabbelende beekjes en riviertjes. Ook staan in de omgeving mooie kastelen, waaronder het sprookjesachtige kasteel Heeswijk en het rijksmonument Kasteel Heeze. De rally wordt afgesloten bij Beachclub Sunrise met een barbecue.

Al met al ligt er een ontspannende dag om bij te kletsen met branchegenoten in het verschiet! Mocht je niet direct een auto tot je beschikking hebben, dan is er ook de mogelijkheid om een klassieke auto zoals een MG B roadset of een Alfa Romeo Spider te huren. Zien we jou ook op dinsdag 28 mei?

Redactie

Redactie