Ontmoet de partners van AMdag

Ontmoet de partners van AMdag

AMdag heeft ook dit jaar weer een groot aantal partners aan zich weten te binden. Dat betekent dat intermediairs contact kunnen leggen met tientallen verzekeraars en toeleveranciers. En uiteraard kunnen ze vooral ook met elkaar in gesprek gaan op dinsdag 28 november. Dan staat DeFabrique in Utrecht in het teken van hét netwerkevent voor de financiële dienstverlening.

Hoofdpartners van AMdag zijn ASR, Nationale-Nederlanden en Avéro | Achmea, die net als veel andere partijen een stand hebben in een van de hallen van de voormalige Utrechtse zuivelfabriek. Verder is er een circus, de jungle en twee arena's, waar alles draait om inspiratie, innovatie én het lef om samen anders naar de branche te kijken.

Eén-tweetjes komen op AMdag tot stand

Zoals elk jaar draait AMdag om méér dan het programma. Het is dé plek waar jij met andere professionals uit de branche samenkomt, samen deelt en samen speelt om de een-tweetjes tot stand te brengen die de markt vooruit helpen. Al vele honderden professionals uit de financiële dienstverlening hebben zich inmiddels aangemeld voor de netwerkdag, die voor intermediairs gratis te bezoeken is.

AMdag is niet compleet zonder een aantal sterke sprekers. Dit jaar geven onder anderen techjournalist Daniël Verlaan, neurowetenschapper Ayca Szapora en AFM-bestuursvoorzitter Laura van Geest acte de présence. Maar ook voormalig DSB-topman Dirk Scheringa en expert op het terrein van ransomware Pim Takkenberg beklimmen het podium dat is opgesteld in het AM Insights Café.

Redactie

Redactie

Dit is de locatie van de AMverzekeringsrally 2024

Dit is de locatie van de AMverzekeringsrally 2024

De provincie Brabant vormt dit jaar het toneel voor de AMverzekeringsrally, die in het teken staat van mooie auto's, netwerken met vakgenoten en natuurlijk gezonde competitie. De aftrap van deze enerverende dag is met een overheerlijke lunch bij Beachclub Sunrise in Best.

Dit zijn de sprekers op AMdag 2023

Dit zijn de sprekers op AMdag 2023

AMdag is niet compleet zonder een aantal sterke sprekers. Deze mogen dan ook niet ontbreken. Van cyberexpert Pim Takkenberg tot AFM-voorzitter Laura van Geest en techjournalist Daniël Verlaan. Ontdek wie je dinsdag allemaal kunt verwachten bij DeFabrique in Utrecht. Aanmelden voor AMdag is nog mogelijk; intermediairs hebben gratis toegang.

First Dates Café AMdag wegens succes herhaald: begin van duurzame relaties

First Dates Café AMdag wegens succes herhaald: begin van duurzame relaties

De aanstaande AMdag van 28 november bevat opnieuw het First Dates Café om informeel en vertrouwelijk te kunnen netwerken en nieuwe zakelijke relaties te leggen. Het innovatieve concept bleek bij de voorgaande AM Next Level-editie populair. Deelnemers kunnen daarbij ook gebruik maken van een netwerkapp.

Professioneel de kroeg in tijdens AMdag: AM Insights Café is terug

Professioneel de kroeg in tijdens AMdag: AM Insights Café is terug

Het AM Insights Café tijdens AM Next Level was een groot succes. Reden om dit jaar weer professioneel de kroeg in te duiken voor mooie gesprekken en een goede dosis gezelligheid. In het café zijn de hele dag door inspirerende sessies gepland, zo vertelt Y.digital over de kracht van AI voor digitale transformatie en gaan we in gesprek met AFM-bestuursvoorzitter Laura van Geest.