Ontmoet de partners van AMdag

Ontmoet de partners van AMdag

AMdag heeft ook dit jaar weer een groot aantal partners aan zich weten te binden. Dat betekent dat intermediairs contact kunnen leggen met tientallen verzekeraars en toeleveranciers. En uiteraard kunnen ze vooral ook met elkaar in gesprek gaan op dinsdag 28 november. Dan staat DeFabrique in Utrecht in het teken van hét netwerkevent voor de financiële dienstverlening.

Hoofdpartners van AMdag zijn ASR, Nationale-Nederlanden en Avéro | Achmea, die net als veel andere partijen een stand hebben in een van de hallen van de voormalige Utrechtse zuivelfabriek. Verder is er een circus, de jungle en twee arena's, waar alles draait om inspiratie, innovatie én het lef om samen anders naar de branche te kijken.

Eén-tweetjes komen op AMdag tot stand

Zoals elk jaar draait AMdag om méér dan het programma. Het is dé plek waar jij met andere professionals uit de branche samenkomt, samen deelt en samen speelt om de een-tweetjes tot stand te brengen die de markt vooruit helpen. Al vele honderden professionals uit de financiële dienstverlening hebben zich inmiddels aangemeld voor de netwerkdag, die voor intermediairs gratis te bezoeken is.

AMdag is niet compleet zonder een aantal sterke sprekers. Dit jaar geven onder anderen techjournalist Daniël Verlaan, neurowetenschapper Ayca Szapora en AFM-bestuursvoorzitter Laura van Geest acte de présence. Maar ook voormalig DSB-topman Dirk Scheringa en expert op het terrein van ransomware Pim Takkenberg beklimmen het podium dat is opgesteld in het AM Insights Café.

Redactie

Redactie