Dit staat vandaag op het programma van de jubileumeditie van AMdag

Dit staat vandaag op het programma van de jubileumeditie van AMdag

29 maart 2022. Vandaag staat in het teken van de jubileumeditie van AMdag. De dertigste verjaardag van de netwerkdag voor de verzekeringsbranche zou al in november 2020 worden gehouden, maar is als gevolg van de coronapandemie twee keer uitgesteld. Drie maal is scheepsrecht. Vandaag is het echt echt zover! Dit staat op het programma.

Ontmoeting en netwerken staat de hele dag centraal op AMdag 2022, die wordt gehouden in DeFabrique in Utrecht. Om 10.30 uur gaat het plenaire programma van start. Dagvoorzitter Welmoed Sijtsma, presentatrice van Goedemorgen Nederland en de talkshow Op1, valt de eer te beurt om samen met AMredacteur Bart van de Laak de opening te verzorgen. Onder meer wordt teruggeblikt op eerdere edities van de verzekeringsbranchedag.

Ruben Terlou beklimt het podium

Daarna (10.40 uur) is het de beurt aan Ruben Terlou, die onder meer spreekt over de wereld van de Chinezen. Hij is de bekende presentator en documentairemaker van drie VPRO-series over China, waarin hij mede door zijn uitstekende beheersing van de Chinese taal, een unieke inkijk gunde in hart en ziel van de Chinezen en hun maatschappij.

Interview met David Knibbe

Om 11.20 uur is het aan Welmoed Sijtsma om NN-ceo David Knibbe te interviewen over de samenwerking met het intermediair. Tevens geeft hij zijn visie op consolidatie.

Verwachtingen van klant overtreffen

Jos Burgersgeeft om 11.40 uur antwoord op de vraag hoe de verwachtingen van de klant overtroffen kunnen worden. De boodschap van de auteur die zijn loopbaan startte in de marketing en verkoop: als een verzekeraar of tussenpersoon een onderscheidende klantervaring wil bieden, moet die vaak eerst bij zichzelf gedragsverandering creëren.

Relevant blijven voor klanten

Na de lunch staan ook diverse sprekers geprogrammeerd. Om 14.00 uur is het woord aan Mathijs Suidman die ingaat op de vraag hoe je relevant kunt blijven voor je klanten. Om 14.30 uur is het tijd voor Jeannette Veldsink van de gelijknamige intermediairgroep die antwoord geeft om de vraag of er nog bestaansrecht is voor local heroes in tijden van consolidatie en digitalisering. Om 15.00 uur is het woord aan Lieke Danenberg met het programmaonderdeel Close the Gap: welke kansen liggen er voor financiële dienstverleners met inclusieve dienstverlening?

Behangkoning in de Premier League

Van behangkoning tot multimiljonair is het thema van de keynote van ondernemer John van Zweden. Om 16.10 uur is het woord aan hem. Zijn verhaal leest als een jongensboek. Als twintigjarige nam hij de verf- en behangwinkel over van zijn vader over en bouwde deze uit tot de grootste behang- en woninginrichtingswinkel van Nederland. Het leverde hem landelijke bekendheid op als de behangkoning. Over het spraakmakende leven van John van Zweden verscheen zelfs een biografie: Behangkoning in de Premier League.

1 november volgende AMdag 2022

Tegen 17.00 uur sluit Welmoed Sijtsma de eerste AMdag 2022 af. Op 1 november volgt editie 2 van dit jaar.

Redactie

Redactie