Gezocht: kandidaten voor de AM top 25 verzekeringstalent 2021

Wie zijn dé 25 verzekeringstalenten van 2021? Vanaf heden is het mogelijk om kandidaten aan te dragen voor de AM top 25 verzekeringstalent. De inschrijving sluit op donderdag 22 juli.
Delen:

Al jaren publiceert de redactie van AM in het najaar de top 25 verzekeringstalent; dé lijst met talentvolle branchegenoten, samengesteld voor en door de branche. Eind oktober wordt bekendgemaakt wie de 25 toppers zijn die zijn te kwalificeren als verzekeringstalent. Wie zijn ze? Waar werken ze? Wat is hun talent? Maximaal tien kandidaten komen bovendien in aanmerking voor een plek aan een ronde tafel, waar ze de kans krijgen om hun visie te geven op de verzekeringsbranche en de rol die zij daarin denken te kunnen spelen.

Geboren na 30 september 1990

Voor de top 25 komen jongeren in aanmerking die een functie uitoefenen die in relatie staat tot de verzekeringspraktijk. Daarbij valt te denken aan underwriting, sales, marketing, toezicht, verzekeringsrecht of actuariaat. Talenten zijn niet ouder dan 30 jaar (geboren ná 30 september 1990) en werken maximaal drie jaar in hun huidige functie.

Wil je iemand nomineren?

Ook iemand nomineren? Stuur dan een e-mail, voorzien van naam en geboortedatum van de kandidaat en een korte motivatie (één alinea) wat hij of zij heeft gedaan bij de organisatie om gekwalificeerd te worden als talent. Stuur ook een voor drukwerk geschikte kleurenfoto mee. Het bericht kan gestuurd worden naar de redactie van AM. De AM top 25 talent verschijnt in de oktobereditie van het magazine én op de website.

De AM top 25 verzekeringstalent van 2020 is hier te downloaden.