Jubileumeditie AMdag in teken van ontmoeting; gratis toegang voor intermediairs

Jubileumeditie AMdag in teken van ontmoeting; gratis toegang voor intermediairs

AMdag is terug. Op dinsdag 23 november staat evenementenlocatie DeFabrique in Utrecht in het teken van de jubileumeditie van dé branchedag voor de financiële dienstverlening.

AMdag wordt voor de dertigste keer gehouden. Vorig jaar zou het verjaardagsfeest van dé dag voor intermediairs en verzekeraars al gevierd worden. Corona gooide echter roet in het eten en AMdag werd daarom toen omgetoverd in het - ook succesvolle - digitale event De Week van AM.

Bijna uitverkochte beursvloer

Dit jaar weer een live event met onder meer een inmiddels bijna uitverkochte beursvloer, waar ontmoeting en netwerken centraal staan. Natuurlijk is er ook een plenair programma. Dagvoorzitter is Welmoed Sijtsma, presentatrice van Goedemorgen Nederland en de talkshow Op1, waar ze samen met Jort Kelder een duo vormt. Vorig jaar vervulde Kelder een rol bij De Week van AM, waar hij in gesprek ging met diverse prominenten uit de branche.

Diverse keynotesprekers op het programma

Diverse keynotesprekers staan op de rol. De wereld van de Chinezen is een van de onderwerpen die aan bod komen. Ruben Terlou spreekt hierover. Hij is de bekende presentator en documentairemaker van drie VPRO-series over China, waarin hij mede door zijn uitstekende beheersing van de Chinese taal, een unieke inkijk gunde in hart en ziel van de Chinezen en hun maatschappij. Hij studeerde cum laude af als arts en is ook een werkzaam als fotograaf. Hij won vijf jaar geleden de Prijs voor Vernieuwende Fotojournalistiek.

Behangkoning in de Premier League

Van behangkoning tot multimiljonair is het thema van de keynote van ondernemer John van Zweden. Zijn verhaal leest als een jongensboek. Als twintigjarige nam hij de verf- en behangwinkel over van zijn vader over en bouwde deze uit tot de grootste behang- en woninginrichtingswinkel van Nederland. Het leverde hem landelijke bekendheid op als de behangkoning. Over het spraakmakende leven van John van Zweden verscheen zelfs een biografie: ’Behangkoning in de Premier League’.

David Knibbe betreedt het prodium

Ook NN-ceo David Knibbe betreedt het podium. Hij wordt geïnterviewd over de samenwerking met het intermediair. Ook geeft hij zijn visie op consolidatie.

AMdag ook digitaal

AMdag is dit jaar niet alleen te bezoeken. Het event krijgt ook een digitaal vervolg op donderdag 25 november. Wie zich aanmeldt voor het live event, heeft tegelijkertijd ook toegang tot de digitale variant twee dagen later. Voor intermediairs geldt dat de toegang dit jaar gratis is.

Klik hier om verzekerd te zijn van een ticket voor 23 november >>

Redactie

Redactie