nieuws

Wie zijn de jonge verzekeringstalenten van 2019?

Branche 2551

De redactie van am: heeft inmiddels tientallen aanmeldingen ontvangen voor de am:top25 verzekeringstalent 2019. De inschrijving is nog open tot 15 augustus.

Wie zijn de jonge verzekeringstalenten van 2019?
Negen van de 25 verzekeringstalenten van 2018.

Jaarlijks stelt de redactie de toplijst samen, dé lijst met talentvolle branchegenoten samengesteld voor en door de branche. Tien talenten worden bovendien uitgenodigd voor een rondetafelgesprek dat eind september of begin oktober plaatsvindt in Rotterdam. Van Ameyde stelt hiervoor de locatie beschikbaar.

Maximaal 30 jaar

Voor de top 25 komen jongeren in aanmerking die een functie uitoefenen die in relatie staat tot de verzekeringspraktijk, zoals underwriting, sales, marketing, toezicht, verzekeringsrecht of actuariaat. Talenten zijn niet ouder dan 30 jaar (geboren ná 30 september 1988) en werken maximaal 3 jaar in hun huidige functie.

Lees het interview met de talenten van 2018

Iemand nomineren?

Ook iemand nomineren? Stuur dan voor 15 augustus een e-mail, voorzien van naam en geboortedatum van de kandidaat en een korte motivatie (1 alinea) wat hij of zij heeft gedaan bij de organisatie om gekwalificeerd te worden als talent. Stuur ook een voor drukwerk geschikte foto mee. Het bericht kan gestuurd worden naar de redactie van am:. Zet in het onderwerpveld: aanmelding top 25 verzekeringstalent. De am:top 25 talent verschijnt in oktober.

De am:top 25 verzekeringstalent van 2018 is hier te downloaden.

Reageer op dit artikel