nieuws

Veldsink Groep neemt Driekleur over

Branche 6073

Veldsink Groep neemt Driekleur over

Veldsink Groep blijft uitbreiden. Het familiebedrijf uit Nuenen neemt per 1 januari 2019 Driekleur verzekeringen over. Daarmee groeit Veldsink naar 750 medewerkers en een omzet van € 70 miljoen.

Driekleur verzekeringen is actief in Zeeland en het westen van Noord-Brabant. De verkoop van het volmachtbedrijf valt samen met het naderend pensioen van directeur Gerry Huis in ’t Veld. Driekleur heeft 6 vestigingen en ongeveer 90 werknemers.

Veldsink Adviesgroep is al actief in Zeeland en wordt door deze overname naar eigen zeggen de grootste speler in die regio. In totaal heeft het adviesbedrijf uit Nuenen 30 vestigingen. Het familiebedrijf is ook actief met serviceproviders VCN en De Financiële Makelaar en met hypotheekketen NBG.

Hoog in de top 100

In de top 100 van grootste intermediairbedrijven stond de Veldsink Groep afgelopen najaar op plaats 8 met een omzet van € 47,3 miljoen over 2016. Driekleur verzekeringen was in die lijst de nummer 48 met een omzet van € 7,6 miljoen. Volgens de Veldsink Groep zal de overname leiden tot een omzet van ongeveer € 70 miljoen.

Vorig jaar nam Veldsink Groep nog Stopel Bedrijfsverzekeringen uit Almelo over. Het bedrijf, dat volgend jaar het 40-jarig bestaan viert, is al een aantal jaren op overnamepad.

Reageer op dit artikel