artikel

Voucher: gratis 3 maanden ExtranetPlus

Branche 294

De goodiebag van am:dag 2018 is dit jaar digitaal. Deze goodiebag bevat onder meer: een voucher van VKG.

Voucher: gratis 3 maanden ExtranetPlus

VKG staat voor Van Kampen Groep. Al ruim 70 jaar verzorgt VKG de administratie voor meer dan de helft van alle adviseurs in Nederland. Als financieel dienstverlener, of full serviceprovider, ondersteunen wij zowel de adviseur als verzekeraars bij het succesvol ondernemen. Voor u vinden wij goede service en hoge kwaliteit van onze dienstverlening van groot belang. Daarom hebben wij ons toegelegd op het aanbieden van een totaalservice voor adviseurs.

Assurantiepakket ExtranetPlus

VKG komt met deze actie op de am:dag: 3 maanden gratis ExtranetPlus bij afname 1-jarig contract ExtranetPlus. Deze actiecode is geldig tot 31 december 2019: EPAMDAG2018
De actie is alleen geldig voor nieuwe gebruikers van het assurantiepakket ExtranetPlus. Mail de actiecode binnen de actieperiode naar teamrsc@vkg.com en u ontvangt een jaar lang ExtranetPlus en krijgt 3 maanden gratis. De actiecode is voor eenmalig gebruik.

Bekijk hier de voucher voor de am:dag: Voucher-AMDAG-2018-ExtranetPlus (pdf)

Dit artikel is gesponsord door VKG. 

Reageer op dit artikel