AMpodcast De Assurantieclub over schadepreventie: 'Adviseur, pak de regie'

AMpodcast De Assurantieclub over schadepreventie: 'Adviseur, pak de regie'

Voorkomen is beter dan genezen. Daar heeft het onderwerp van de nieuwste aflevering van De Assurantieclub alles mee te maken. We gaan het ditmaal in de podcast namelijk hebben over schadepreventie. Vooral met de komst van nieuwe risico's in combinatie met verzekerbaarheid is dit onderwerp relevanter dan ooit.

Aan het woord komen schadedocent Anita Hol-Bubeck en Johan Zomer, inspecteur en taxateur bij Univé Stad en Land. Een brandgevaarlijke elektrische step zul je bij Hol-Bubeck niet snel op de stoep zien. En ook Zomer komt dagelijks risicovolle situaties tegen die zijn wenkbrauwen doen fronsen. Hoe ontstaat er bewustwording? Welke rol kan en moet de adviseur pakken voor zowel de zakelijke als de particuliere klant? Verhalen, vragen en antwoorden te over in de nieuwste AMpodcast-aflevering.

In De Assurantieclub gaan AM-redacteur Alexandra Meijer en Bert Sonneveld, voorzitter van de Federatie van Assurantieclubs, in gesprek met experts uit de verzekeringsbranche. Eerder bespraken we onderwerpen als onverzekerbaarheid, consolidatie in het intermediair, klantbeheer en AOV. Alle afleveringen vind je hier terug!

Alexandra Meijer

Alexandra Meijer

Redacteur AM