Wel of geen succes bij het Waarborgfonds? Dit overzicht biedt uitkomst

Wel of geen succes bij het Waarborgfonds? Dit overzicht biedt uitkomst

Het Waarborgfonds Motorverkeer heeft een nieuwe flyer ontwikkeld. Deze leidt mensen naar de interactieve video van het Waarborgfonds. Met deze interactieve video kunnen mensen eenvoudig zien of zij met succes een claim bij het Waarborgfonds kunnen indienen.

Het Waarborgfonds wil de flyer zo uitgebreid mogelijk verspreiden, zodat iedereen die recht heeft op een vergoeding van het Waarborgfonds heeft, ook echt een claim indient.

Oude brochures in de papierbak

"Daarom vragen wij aan u en uw organisatie: wilt u deze flyers zichtbaar neerleggen op plaatsen waar mensen kunnen komen die schade hebben door een onverzekerd of onbekend motorvoertuig. Dat kan schade aan de auto en/of letselschade zijn, maar ook andere materiële schade dan de auto (bijvoorbeeld een tuinhek). Heeft u nog oude brochures van het Waarborgfonds? Dan is het verzoek om de brochures in de papierbak te gooien, aangezien die niet meer actueel zijn."

Gratis flyer en banners

De flyers zijn hier gratis te bestellen. U kunt via deze link ook eenvoudig online banners downloaden die u op uw website kunt plaatsen. Zo kunt u ook de bezoekers van uw website helpen wanneer zij schade hebben door een onbekend of onverzekerd motorrijtuig. Deze banners linken ook door naar de interactieve video.

Vragen

Heeft u vragen? Dan kunt u deze stellen via info@waarborgfonds.nl of 070 - 3408 200. Zij beantwoorden uw vragen graag.

Dit artikel wordt aangeboden door partner De Vereende