nieuws

Laatste tickets beschikbaar voor am:hypotheken op 25 juni

Financiële planning 372

Over ruim een week is het zo ver: am:hypotheken. De laatste tickets zijn nog beschikbaar voor dit event waar onder anderen vertegenwoordigers van Funda en AFM hun opwachting maken. Ook weervrouw Helga van Leur is een van de sprekers.

Laatste tickets beschikbaar voor am:hypotheken op 25 juni

Welke rol speelt Funda in de toekomstige woning- en hypotheekmarkt? Wat ziet de AFM als best practices in het activeren van klanten met een aflossingsvrije hypotheek? En welke rol pakt de hypotheekspecialist in een duurzame klimaatstabiele toekomst? Dit zijn enkele onderwerpen die aan bod komen tijdens het event.

Eén loket

Namens Funda neemt head of strategy & business development Tjerk de Boer het woord. Hoe ziet hij de rol van Funda? Verandert die? Komt er in de toekomst bijvoorbeeld één loket voor huis en hypotheek?

Aflossingsvrije hypotheken

Vanuit de toezichthouder is manager supervision of retail lending and borrowing Zdenka van Schaik present. Zij deelt de laatste inzichten van de AFM over aflossingsvrije hypotheken maar gaat ook in op financiering van verduurzaming.

Klimaat

Meteoroloog Helga van Leur, expert op het terrein van duurzaamheid, klimaat en gedrag, haakt daar mooi op in met haar verhaal over duurzaamheid en de rol die de hypotheekspecialist daarin volgens haar zou kunnen pakken.

Pressure Cooker

Belangrijk onderdeel van am:hypotheken is de Pressure Cooker: een aantal hypotheektalenten gaat met elkaar nadenken over belangrijke vraagstukken in de hypotheekmarkt. Aan het einde van de dag delen zij hun bevindingen. Ook eten zij ’s avonds mee tijdens het aansluitende am:hypothekendiner waar in een plezierige ambiance verder gepraat, gediscussieerd en genetwerkt kan worden. Tafeltickets en middagtickets zijn hier verkrijgbaar.

Reageer op dit artikel