nieuws

Berry van Zuidam financieel planner van het jaar

Financiële planning 1270

Berry van Zuidam financieel planner van het jaar

Berry van Zuidam is tijdens het jaarcongres van de Federatie Financieel Planners (FFP) uitgeroepen tot Financieel Planner van het jaar 2017. Van Zuidam, vennoot bij Raasveld Bennis Financieel Planners en Raasveld Bennis Scheidingsmediators uit Monster, liet daarmee Fons de Bilde (Inzicht en Advies, Utrecht), Stefan Mertens (ABN AMRO Bank, Leiden) achter zich. 

Dit jaar was gekozen voor een ander type verkiezing waarin het het totale beroep van financieel planner aan de orde kwam. Niet alleen de vakkennis werd beoordeeld, maar ook de toepassing ervan en de wijze waarop de financieel planner communiceert met de klant.

Stemronde FFP-leden

Na de eerste selectie door de vakjury konden de FFP-leden vorige maand digitaal hun stem uitbrengen op de kandidaat van hun voorkeur. De drie finalisten presenteerden zich met een video en een samenvatting van hun ingediende financieel plan.

 

Reageer op dit artikel