Topsprekers op topvrouwenevent AM op dinsdag 8 maart

Topsprekers op topvrouwenevent AM op dinsdag 8 maart

De AM 100 topvrouwen 2022 is in wording. Welke topvrouwen halen dit jaar deze prestigieuze lijst van AM? Op Internationale Vrouwendag, dinsdag 8 maart, wordt de toplijst onthuld tijdens AMvrouwen. Dit jaar treedt verzekeraar Univé op als host van het event.

Next level is het thema van het netwerkevent in Zwolle. Inmiddels is wel helder dat vrouwen in de financiële branche zichtbaar zijn. Maar hoe gaan we nu next level? Enkele vrouwelijke sprekers krijgen een podium en doen hun verhaal over de weg naar succes. Ze geven antwoord op de vraag hoe topvrouwen ervoor zorgen dat ze mentaal zijn voor een topfunctie.

Katja Staartjes spreekt op AMvrouwen

Bergbeklimmer en avonturier Katja Staartjes is een van de sprekers. Zij bereikte als eerste Nederlandse vrouw de top van Mount Everest, leidde klimexpedities in het hooggebergte en volbracht de 2000 kilometer lange Great Himalaya Trail. Staartjes deed eerder managementervaring op in vaste en interimposities. Tegenwoordig is ze spreker, trainer en coach op het terrein van leiderschap en teamwork. Verder is zij auteur van de boeken Top Inspiratie, Lopen over de grens en Hoog spel.

Andere sprekers op event

Freelance journalist Margot C. Pol voor onder andere Volkskrant Magazine, Flair en Elle staat eveneens op het podium. Zij besloot in 2020 om een jaar thuisblijfmoeder te worden en schreef hier een boek over: Is het al zeven uur? De derde spreker is Ellen Peper van Univé.

Lonneke van Dasler dagvoorzitter

Lonneke van Dasler valt de eer te beurt om als dagvoorzitter in actie te komen. Zij maakte op jonge leeftijd een goede carrièrestart, maar kreeg op haar 27e een burnout. Ze gooide vervolgens het oer om. Alles wat zij heeft meegemaakt en geleerd deelt ze nu in haar Spoedcursus Geluk.

Aanmelden voor AMvrouwen

Het is vanaf nu mogelijk om je aan te melden voor AMvrouwen. Vooralsnog wordt ervan uitgegaan dat de netwerkbijeenkomst live plaatsvindt. Het aantal plaatsen is echter beperkt, omdat de organisatie er alles aan doet om het event coronaproof te laten plaatsvinden. Wanneer de pandemie roet in het eten blijft gooien, wordt het event vervangen door een digitale bijeenkomst.

Redactie

Redactie