nieuws

Nog beperkt plaats op kennismiddag Kifid Cases van am:academy

Branche 1068

Enkele tientallen aanmeldingen zijn er inmiddels voor de kennismiddag Kifid Cases van am:academy die op dinsdagmiddag 24 september wordt gehouden. Tijdens deze bijeenkomst worden diverse praktijksituaties voor het voetlicht gebracht en van commentaar voorzien door verschillende advocaten. Er is nog beperkt plaats voor de kennissessie die voor het eerst wordt gehouden.

Nog beperkt plaats op kennismiddag Kifid Cases van am:academy

Reden voor am:academy om een speciale sessie te wijden aan Kifid-uitspraken is dat Kifid het meest gezocht onderwerp is op amweb. Ook worden artikelen met de uitspraken van de geschillencommissie van het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening altijd goed gelezen.

Kleine lettertjes

In de kennisbijeenkomst praten verzekeringsadvocaten financieel dienstverleners bij aan de hand van recente uitspraken van het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening over de nieuwste inzichten op het terrein van advies, zorgplicht en kleine lettertjes.

Robin van Beem en Coen Fledderus van Polis Advocaten gaan in op advies en zorgplicht. Polis Advocaten is gespecialiseerd in juridische dienstverlening voor de financiële branche, met name gericht op het intermediair.

Uitsprakenbank

De advocaten zijn ook verbonden aan de uitsprakenbank van Kifid. Op am:kifid-uitsprakenbank voorzien advocaten van drie kantoren de Kifid-uitspraken die op am:web zijn gepubliceerd van een juridische toelichting. Dat kan een duiding zijn van het vonnis of een praktijkles die eruit getrokken kan worden. De database wordt wekelijks aangevuld met nieuwe uitspraken plus duidingen. Toegang is beschikbaar voor am:members.

Polisgeschillen is het onderwerp waarop Lisette de Haan en Maartje Boender van V&A Advocaten ingaan. Ook dit kantoor is verbonden aan de uitsprakenbank. In de kennissessie gaan de advocaten in op polisgeschillen die V&A Advocaten, een nichekantoor dat gesprecialiseerd is in verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht, recent heeft behandeld.

Meer weten over de kennissessie of aanmelden. Ga naar de website.

Reageer op dit artikel