nieuws

Nomineer talent voor de am:top 25 verzekeringstalent 2019

Branche 1678

Wie zijn ze? Waar werken ze? En wat is hun talent? De redactie van am: is op zoek naar verzekeringstalenten waar de sector in de toekomst nog veel van gaat horen. De 25 toppers krijgen een plek op de lijst am:top 25 verzekeringstalent 2019.

Nomineer talent voor de am:top 25 verzekeringstalent 2019
Negen van de 25 verzekeringstalenten van 2018.

Jaarlijks stelt de redactie de toplijst samen, dé lijst met talentvolle branchegenoten samengesteld voor en door de branche. Vanaf heden is de inschrijving geopend.

Maximaal 30 jaar

Voor de top 25 komen jongeren in aanmerking die een functie uitoefenen die in relatie staat tot de verzekeringspraktijk, zoals underwriting, sales, marketing, toezicht, verzekeringsrecht of actuariaat. Talenten zijn niet ouder dan 30 jaar (geboren ná 30 september 1988) en werken maximaal 3 jaar in hun huidige functie.

Lees het interview met de toppers van 2018

Iemand nomineren?

Ook iemand nomineren? Stuur dan voor 15 augustus een e-mail, voorzien van naam en geboortedatum van de kandidaat en een korte motivatie (1 alinea) wat hij of zij heeft gedaan bij de organisatie om gekwalificeerd te worden als talent. Stuur ook een voor drukwerk geschikte foto mee. Het bericht kan gestuurd worden naar de redactie van am:. Zet in het onderwerpveld: aanmelding top 25 verzekeringstalent. De am:top 25 talent verschijnt in oktober.

De am:top 25 verzekeringstalent van 2018 is hier te downloaden.

Reageer op dit artikel