Kifid-uitspraken uitgelicht op kennismiddag am:academy

Kifid-uitspraken uitgelicht op kennismiddag am:academy

Kifid-uitspraken zijn populair op amweb.nl; Kifid is zelfs het meest gezochte onderwerp. Het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening doet dagelijks uitspraken over actuele zaken die financieel dienstverleners aangaan. Op dinsdagmiddag 24 september staan diverse praktijksituaties centraal tijdens de kennismiddag Kifid Cases van am:academy.

In de kennisbijeenkomst praten verzekeringsadvocaten financieel dienstverleners bij aan de hand van recente uitspraken van het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening over de nieuwste inzichten op het terrein van advies, zorgplicht en kleine lettertjes.

Advies en zorgplicht

Robin van Beem en Coen Fledderus van Polis Advocaten gaan in op advies en zorgplicht. Polis Advocaten is gespecialiseerd in juridische dienstverlening voor de financiële branche, met name gericht op het intermediair.

Uitsprakenbank

De advocaten zijn ook verbonden aan de uitsprakenbank van Kifid. Op am:kifid-uitsprakenbank voorzien advocaten van drie kantoren de Kifid-uitspraken die op am:web zijn gepubliceerd van een juridische toelichting. Dat kan een duiding zijn van het vonnis of een praktijkles die eruit getrokken kan worden. De database wordt wekelijks aangevuld met nieuwe uitspraken plus duidingen. Toegang is beschikbaar voor am:members.

Polisgeschillen

Polisgeschillen is het onderwerp waarop Lisette de Haan en Maartje Boender van V&A Advocaten ingaan. Ook dit kantoor is verbonden aan de uitsprakenbank. In de kennissessie gaan de advocaten in op polisgeschillen die V&A Advocaten, een nichekantoor dat gesprecialiseerd is in verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht, recent heeft behandeld.

Meer weten over de kennissessie of aanmelden. Ga naar de website.

Lees meer over

Redactie

Redactie