nieuws

Sucsez Groep neemt Lands Advies uit Beverwijk over

Branche 2403

De Sucsez Groep uit Reeuwijk heeft per direct verzekeringskantoor Lands Advies uit Beverwijk overgenomen. Daarmee komt de intermediair naar eigen zeggen uit op een jaaromzet van ongeveer € 24 miljoen. Sucsez kondigt bovendien meer overnames aan.

Sucsez Groep neemt Lands Advies uit Beverwijk over

De overname van Lands Advies betekent een elfde kantoor voor de Sucsez Groep. Lands Advies, met ongeveer 25 medewerkers, heeft een jaaromzet van € 2,5 miljoen en blijft onder de eigen naam opereren. De groep komt volgens eigen berekeningen nu op een totale omzet van € 24 miljoen.

In 2016 had Sucsez Groep een omzet van € 18,3 miljoen. Daarmee staat de onderneming op de 30ste plaats in de am:top 100 grootste intermediairbedrijven.

Overnamepad

Eerder dit jaar fuseerde Sucsez/Upiva met Heilbron Groep uit Doetinchem. Dat onderdeel van de groep nam vorige week al het driemanskantoor AT Verzekeringen uit Westervoort over. AT Verzekeringen heeft een jaaromzet van bijna een half miljoen euro.

De overnamehonger is daarmee nog niet gestild. Sucsez Groep kondigt aan komende periode meer overnames bekend te zullen maken. Afgelopen zomer liet het bedrijf ook al weten op overnamepad te zijn.

Reageer op dit artikel