Jouw financiële risico laag houden? Dan kies je voor een tijdelijke auto

Jouw financiële risico laag houden? Dan kies je voor een tijdelijke auto

Als ondernemer onderga je vele risico's, zeker als je onderneming nog in de kinderschoenen staat. Dan moet je al het geld investeren in bijvoorbeeld een bedrijfspand of materiaal, maar wat is wijsheid als het gaat om je auto? Een leasecontract is als beginnende ondernemer vaak niet haalbaar, maar een auto huren brengt de nodige kosten met zich mee én je zit vast aan bepaalde termijnen. Het zijn kwesties waar elke ondernemer geregeld tegen aanloopt en op dat moment kies je voor Shortlease Noord; de middenweg tussen huren en leasen.

Shortlease Noord weet met ruim 30 jaar ervaring precies wat de zakelijke markt nodig heeft. Een auto waarin ze onbezorgd kunnen rijden. En precies dat regelt Shortlease Noord. Een auto bij Shortlease Noord betekent geen financieel risico. Dit komt namelijk door de flexibele looptijden die we hanteren. Sterker nog; jij bepaalt zelf hoelang jij een auto leaset. Kies je voor een maand omdat je een tijdelijke opdracht hebt? Of kies je voor een langere periode om zo je nieuwe werknemer goed te kunnen inwerken voordat je een nieuwe auto voor hem aanschaft. De fiscale voordelen van een shortlease auto zijn dus veelal aanwezig. Geen afschrijving, een vast bedrag per maand en flexibiliteit. 

Doordat je als ondernemer na de eerste maand, elke dag je tijdelijke leasecontract kunt opzeggen, heb je veel meer controle over je financiën. We begrijpen namelijk als geen ander dat elke periode verschillend kan zijn qua drukte en dat je niet altijd een tijdelijke auto nodig hebt. Je zit dus niet vast aan langdurige leasecontracten, maar kunt je auto wanneer je maar wilt weer inruilen. 

Daarnaast is Shortlease dé uitkomst voor startende ondernemers. Vaak moet je voor een leasecontract meerdere jaarcijfers aanleveren, maar als starter heb je dit simpelweg niet. Omdat Shortlease Noord flexibele looptijden hanteert, hanteren we ook een soepele acceptatieprocedure. Daarmee zijn we écht jouw snelweg naar een tijdelijke auto, want als je doorgaans voor 10 uur ‘s ochtends belt, dan ben je in de middag al onderweg in je tijdelijke auto.

Daarnaast betekent onbezorgd de weg op, ook écht onbezorgd de weg op. Voor een vast bedrag per maand rij je niet alleen je auto naar keuze, maar hoef je je geen zorgen meer te maken om verzekering, wegenbelasting of vervangend vervoer: dit zit allemaal standaard inbegrepen bij je contract. 

Duurzaam onderweg

Kies je voor Shortlease Noord, dan kies je voor een bedrijf waarbij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel staat. Zo denken wij graag met jou mee en geven we duurzaam advies welke aansluit op jouw mobiliteitsbehoeftes. Van formaat tot gewicht.

Daarnaast is Shortlease Noord jouw kans om te beginnen met elektrisch rijden. Een ideale kans om te ontdekken of elektrisch rijden iets voor jou is. En naast dat elektrisch rijden goed is voor het klimaat, geniet je ook nog eens van een voordeligere bijtelling. Zo ga je vanaf 2022 16% bijtelling betalen voor auto’s met een waarde tot € 35.000! 

In slechts vijf stappen onderweg

Het aanbod van Shortlease Noord is groot. Of je nu kiest voor een compacte KIA of liever een bedrijfswagen hebt in de vorm van een Peugeot Partner. Samen bekijken we wat jij precies nodig hebt en wilt. In slechts 5 stappen ben jij weer onderweg met de auto naar wens. Het fijne is dat je het overgrote deel van deze 5 stappen gewoon vanachter je werkplek kunt regelen. Online kun je je auto zelf uitkiezen, het contract samenstellen en wij doen de rest. Mocht je écht met spoed een auto nodig hebben, dan is één telefoontje voldoende om je snel op de weg te krijgen. 

Natuurlijk zit een ongeluk in een klein hoekje of moet jouw tijdelijke auto eens voor een onderhoudsbeurt. Dan krijg je van Shortlease Noord simpelweg vervangend vervoer. Dankzij onze 150 locaties is er altijd wel een bij jou in de buurt, waar je ook bent in Nederland. 

Bij Shortlease Noord staat gastvrijheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij geloven in goede service en willen dat jij als ondernemer écht comfortabel de weg op kan. Daarom stellen we ons flexibel op, regelen we alle randzaken zoals je wegenbelasting en denken we van begin tot eind met je mee. En dankzij onze jarenlange ervaring ben jij alweer de weg op, nog voordat je koffie koud is.  

Dit artikel is gesponsord door Shortlease Noord.