Dit zijn de genomineerden van AMdiversity

Dit zijn de genomineerden van AMdiversity
Jury AMdiversity: v.l.n.r. Mark van Hout, Alexandra Meijer, Diana Zandbergen en Orçun Ersungur. Marloes Oelen ontbreekt op de foto.

De finalisten van de allereerste AMdiversity zijn bekend. De afgelopen maanden kwamen tientallen inzendingen op de redactie van AM binnen. Drie initiatieven op het terrein van diversiteit en inclusie komen voor de prijs in aanmerking. De winnaar wordt op maandag 25 september bekendgemaakt tijdens AM Insights - Diversity bij Aon in Rotterdam.

De prijs voor het beste initiatief wordt uitgereikt aan het meest inspirerende voorbeeld op het gebied van diversiteit en/of inclusiviteit in de financiële dienstverlening. Elk initiatief, hoe groot of klein het ook is, kon worden ingezonden.

Vakjury

AM heeft een professionele vakjury samengesteld die de initiatieven heeft beoordeeld. De jury bestaat uit Orçun Ersungur  (deed onderzoek naar LHBTI-diversiteit in de boardroom en is bestuurslid van diverse organisaties), Mark van Hout (bestuurslid Young InSurance), Alexandra Meijer (redacteur AM), Marloes Oelen (hoofdredacteur PW. en Salarisnet) en Diana Zandbergen (voorzitter WIFS). Bij de beoordeling van de initiatieven heeft de jury onder meer gekeken naar vernieuwing en originaliteit, resultaten en impact.

Drie finalisten

De drie inzendingen waar de jury het meest van onder de indruk was, zijn – in alfbetische volgorde – de initiatieven van Dazure, Obvion en Unigarant. De finalisten krijgen de kans om hun initiatieven in een videopitch nog eens extra onder de aandacht te brengen van de vakjury en van de bezoekers van het event op 25 september.

Redactie

Redactie