Kom jij naar AM Insights - Diversity? Er zijn nog enkele tickets beschikbaar

Kom jij naar AM Insights - Diversity? Er zijn nog enkele tickets beschikbaar

Aon in Rotterdam staat over een paar dagen in het teken van de allereerste AM Insights - Diversity. Tijdens dit netwerkevent op maandagmiddag 25 september wordt onder meer de winnaar bekendgemaakt van AMdiversity. Ook staan boeiende sprekers op het programma, zoals diversiteitsexpert Esther Mollema. Wil je er bij zijn? De laatste tickets zijn nog beschikbaar.

Aftrap door Seada van den Herik

AM Insights - Diversity biedt bezoekers en partners gelegenheid om in gesprek te gaan. De middag begint met een koffie, thee en wat lekkers. Dagvoorzitter Seada van den Herik trapt af en bespreekt hoe het er nu echt voorstaat met diversiteit in de financiële dienstverlening. Wie is verantwoordelijk voor wat? Waar worden stappen gezet? En hoe gaan we bijvoorbeeld versnellen?

Pitches van genomineerden

Uiteraard is de uitreiking niet compleet zonder de pitches van de genomineerden – in alfabetische volgorde: Dazure, Obvion en Unigarant. Daar krijgen de initiatiefnemers dan ook ieder vijf minuten voor. Vervolgens schuiven ze aan bij een rondetafeldiscussie. Aon zal als host ook een casus bespreken. In de pauze is er de mogelijkheid om onder leiding van de leden van de stuurgroep AMdiversity kennis te maken en ervaringen te delen.

Esther Mollema

De spreker die tijdens deze dag zorgt voor extra stof tot nadenken is Esther Mollema. Ze is algemeen directeur en oprichter van Direction en HPO Center en expert op gebied van Female Leadership, Mindbugs en diversiteit. TheNextWomen heeft haar erkend als een van de honderd meest succesvolle en invloedrijke vrouwelijke ondernemers in Nederland.  Aan het einde van de middag vindt de prijsuitreiking plaats, waarna volop geborreld en nagepraat kan worden.

Redactie

Redactie

Dit is de locatie van de AMverzekeringsrally 2024

Dit is de locatie van de AMverzekeringsrally 2024

De provincie Brabant vormt dit jaar het toneel voor de AMverzekeringsrally, die in het teken staat van mooie auto's, netwerken met vakgenoten en natuurlijk gezonde competitie. De aftrap van deze enerverende dag is met een overheerlijke lunch bij Beachclub Sunrise in Best.

Dit zijn de sprekers op AMdag 2023

Dit zijn de sprekers op AMdag 2023

AMdag is niet compleet zonder een aantal sterke sprekers. Deze mogen dan ook niet ontbreken. Van cyberexpert Pim Takkenberg tot AFM-voorzitter Laura van Geest en techjournalist Daniël Verlaan. Ontdek wie je dinsdag allemaal kunt verwachten bij DeFabrique in Utrecht. Aanmelden voor AMdag is nog mogelijk; intermediairs hebben gratis toegang.

Ontmoet de partners van AMdag

Ontmoet de partners van AMdag

AMdag heeft ook dit jaar weer een groot aantal partners aan zich weten te binden. Dat betekent dat intermediairs contact kunnen leggen met tientallen verzekeraars en toeleveranciers. En uiteraard kunnen ze vooral ook met elkaar in gesprek gaan op dinsdag 28 november. Dan staat DeFabrique in Utrecht in het teken van hét netwerkevent voor de financiële dienstverlening.

First Dates Café AMdag wegens succes herhaald: begin van duurzame relaties

First Dates Café AMdag wegens succes herhaald: begin van duurzame relaties

De aanstaande AMdag van 28 november bevat opnieuw het First Dates Café om informeel en vertrouwelijk te kunnen netwerken en nieuwe zakelijke relaties te leggen. Het innovatieve concept bleek bij de voorgaande AM Next Level-editie populair. Deelnemers kunnen daarbij ook gebruik maken van een netwerkapp.