Kom jij naar AM Insights - Diversity? Er zijn nog enkele tickets beschikbaar

Kom jij naar AM Insights - Diversity? Er zijn nog enkele tickets beschikbaar

Aon in Rotterdam staat over een paar dagen in het teken van de allereerste AM Insights - Diversity. Tijdens dit netwerkevent op maandagmiddag 25 september wordt onder meer de winnaar bekendgemaakt van AMdiversity. Ook staan boeiende sprekers op het programma, zoals diversiteitsexpert Esther Mollema. Wil je er bij zijn? De laatste tickets zijn nog beschikbaar.

Aftrap door Seada van den Herik

AM Insights - Diversity biedt bezoekers en partners gelegenheid om in gesprek te gaan. De middag begint met een koffie, thee en wat lekkers. Dagvoorzitter Seada van den Herik trapt af en bespreekt hoe het er nu echt voorstaat met diversiteit in de financiële dienstverlening. Wie is verantwoordelijk voor wat? Waar worden stappen gezet? En hoe gaan we bijvoorbeeld versnellen?

Pitches van genomineerden

Uiteraard is de uitreiking niet compleet zonder de pitches van de genomineerden – in alfabetische volgorde: Dazure, Obvion en Unigarant. Daar krijgen de initiatiefnemers dan ook ieder vijf minuten voor. Vervolgens schuiven ze aan bij een rondetafeldiscussie. Aon zal als host ook een casus bespreken. In de pauze is er de mogelijkheid om onder leiding van de leden van de stuurgroep AMdiversity kennis te maken en ervaringen te delen.

Esther Mollema

De spreker die tijdens deze dag zorgt voor extra stof tot nadenken is Esther Mollema. Ze is algemeen directeur en oprichter van Direction en HPO Center en expert op gebied van Female Leadership, Mindbugs en diversiteit. TheNextWomen heeft haar erkend als een van de honderd meest succesvolle en invloedrijke vrouwelijke ondernemers in Nederland.  Aan het einde van de middag vindt de prijsuitreiking plaats, waarna volop geborreld en nagepraat kan worden.

Redactie

Redactie