AMpodcast I AM Young InSurance - Hoe laat je jouw werkgever je carrière boosten?

AMpodcast I AM Young InSurance - Hoe laat je jouw werkgever je carrière boosten?
V.l.n.r. Alexandra Meijer, Johanna Boonstoppel, Sigrid van Alderwegen en Mark van Hout

Of je nu junior, medior of senior bent, zelfontwikkeling binnen het bedrijf waar je werkt blijft belangrijk. In de vierde aflevering van I AM Young InSurance gaan we het hebben over hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw werkgever je naar een hoger niveau tilt. Aan tafel zitten Johanna Boonstoppel, accountmanager bij Meijers, en Sigrid van Alderwegen, senior manager financiële administratie bij Achmea.

Onderwerpen die deze aflevering onder meer de revue passeren zijn de belangrijkste werklessen, de bedrijfscultuur in relatie tot jouw succes en de cirkel van invloed. Zo vertelt Boonstoppel hoe de laatstgenoemde methode een eyeopener voor haar is geweest en hoe ze dit toepast in haar werk.

Ook Van Alderwegen laat weten een eyeopener in haar carrière te hebben gehad. Beluister hieronder om welke situatie dit precies ging.

Over de podcast

In de podcast I AM Young InSurance gaan een jonge en een senior professional uit de verzekeringsbranche met elkaar in gesprek. Luisteraars ontdekken wat seniors van young professionals kunnen leren en andersom. Maar ook hoe oud en jong tegen de markt aankijken en welke uitdagingen zij zien. Of dat nu voor de markt is, voor henzelf of elkaar.

Alexandra Meijer

Alexandra Meijer

Redacteur AM