AMpodcast I AM Young InSurance - Wat houdt werk boeiend?

AMpodcast I AM Young InSurance - Wat houdt werk boeiend?
V.l.n.r. Alexandra Meijer, Mandy van der Zalm, Shalinie Baidjnath en Joey Vermeulen

Vanwege de huidige krapte op de arbeidsmarkt is het niet alleen belangrijk om als werkgever aantrekkelijk te zijn voor toekomstige werknemers, maar ook voor mensen al bij het bedrijf in dienst zijn. Wat houdt werk boeiend? Daar gaan we het over hebben in de derde aflevering van I AM Young InSurance. Chief broking officer bij Aon, Mandy van der Zalm, en claims handler property bij HDI, Joey Vermeulen schuiven aan.

Mandy van der Zalm staat met haar functie bij Aon op de tiende plek in AM 100 topvrouwen van 2022. Over drie jaar viert ze haar werkjubileum van 25 jaar bij Aon. Joey Vermeulen is op zijn beurt bestuursvoorzitter bij Young Professionals HDI en buddy voor de Risk Insurance Trainees. Beiden geven ze vanuit hun ervaring antwoord op verschillende vragen.

Deze aflevering bespreken we carrière, kansen, keuzes, maar ook uitdagingen. Welke carrièrekansen hebben de gasten bijvoorbeeld bewust laten liggen? Wat is belangrijk bij de keuze voor een werkgever? En hoe zorg je dat je jezelf blijft ontwikkelen? Beluister de podcast om het te weten te komen.

Over de podcast

In de podcast I AM Young InSurance gaan een jonge en een senior professional uit de verzekeringsbranche met elkaar in gesprek. Luisteraars ontdekken wat seniors van young professionals kunnen leren en andersom. Maar ook hoe oud en jong tegen de markt aankijken en welke uitdagingen zij zien. Of dat nu voor de markt is, voor henzelf of elkaar.

Alexandra Meijer

Alexandra Meijer

Redacteur AM