AMpodcast I AM Young InSurance - De netwerkende young professional

AMpodcast I AM Young InSurance - De netwerkende young professional

Netwerken: een begrip dat veel voorkomt in de verzekeringswereld. Het is een bezigheid waar jonge professionals vaak vragen over hebben en zich graag in willen doorontwikkelen. Na de vele door corona geannuleerde events, is het weer mogelijk om volop te netwerken met branchegenoten. Wat zijn dan de do's en don'ts? Hoe zit dat bijvoorbeeld met alcoholgebruik tijdens borrels?

AMpodcast I AM Young InSurance - De netwerkende young professional
V.l.n.r. Alexandra Meijer, Peter van Huizen, Shalinie Baidjnath en Jasmina Halilovic

Elke aflevering van I AM Young InSurance gaan een jonge en een senior professional uit de verzekeringsbranche met elkaar in gesprek. Ditmaal schuiven Jasmina Halilovic en Peter van Huizenaan. Halilovic, young professional, is Nivre-re Senior Expert Personenschade bij Sedgwick. Ze maakte een kort uitstapje als letselschadejurist naar het Ministerie van Defensie, maar kon het niet laten om terug te keren naar de verzekeringsbranche.

Ontmoeting

Van Huizen sluit als senior aan bij het gesprek. Hij werkte lang als advocaat aansprakelijkheid, letselschade en verzekeringsrecht bij Dirkzwager advocaten & notarissen in Arnhem. In 2019 startte hij in diezelfde functie een eigen advocatenkantoor genaamd Salva Schaderecht. Halilovic en Van Huizen ontmoeten elkaar al eerder op een… Je raadt het niet: netwerkborrel!

Verloren rondlopen

Tijdens de podcast blikt het tweetal onder meer terug op deze ontmoeting. “Bij elke bijeenkomst maakten we een leuk praatje”, zegt Halilovic. Ook delen de gasten hoe ze hun allereerste netwerkevent hebben ervaren. Van Huizen: “Ik kende helemaal niemand en alle mensen waren minstens 10 jaar ouder dan ik.” Lachend zegt hij verloren rond te hebben gelopen. “Ik heb heel weinig mensen gesproken.”

Alcoholconsumptie

Elke aflevering stelt Shalinie Baidjnath, business development manager bij Chubb en bestuurslid bij Young InSurance, de professionals een verrassende vraag. Dit keer laten Halilovic en Van Huizen weten of ze anders kijken naar collega’s die tijdens een borrel een slokje teveel op hebben. Benieuwd naar hun mening? Beluister hieronder de podcast.