Maak relaties bewust van alle mogelijkheden om inkomen te verzekeren

Maak relaties bewust van alle mogelijkheden om inkomen te verzekeren

Ondernemers die met elkaar in zee gaan, doen dat niet voor niks. Samen staan ze sterker dan alleen. Maar gezondheidsproblemen zijn onvoorspelbaar en vaak ingrijpend.

Maak relaties bewust van alle mogelijkheden om inkomen te verzekeren
Hoe de Collectieve AOV een oplossing kan zijn voor ondernemers die samen een regeling willen inrichten voor arbeidsongeschiktheid.

Om te voorkomen dat de samenwerking daaronder lijdt, is het verstandig daar van tevoren afspraken over te maken. Als hun adviseur speelt u daarin misschien wel de belangrijkste rol. Maak uw relaties bewust en geef ze inzicht in de verschillende mogelijkheden om hun inkomen te verzekeren, juist bij arbeidsongeschiktheid.

E-magazine arbeidsongeschiktheid

In dit e-magazine geeft Avéro Achmea informatie en gesprekstips om arbeidsongeschiktheid op de kaart te zetten bij uw relaties. En leest u meer over onze Collectieve AOV: voor wie is deze geschikt, de voordelen en de diverse preventieve diensten. Voorkomen is namelijk altijd beter dan genezen!

Ook leest u:

  • Hoe u bewustwording creërt bij uw relatie over arbeidsongeschiktheid
  • Hoe u uw rol als adviseur uitbreidt in een veranderend ondernemerslandschap
  • Hoe onze Collectieve AOV een oplossing kan zijn voor ondernemers die samen een regeling willen inrichten voor arbeidsongeschiktheid.

Vraag hier het e-magazine nu aan

Dit is een partnerbericht van Avéro Achmea / bekijk het partnerdossier.

Lees ook in dit dossier: