Gezocht: kandidaten voor AM talent

Gezocht: kandidaten voor AM talent

Wie zijn dé 25 verzekeringstalenten van 2022? Vanaf nu is het mogelijk om kandidaten aan te dragen voor de AM top 25 verzekeringstalent. Nieuw is dat dit jaar ook een toplijst met talenten in de hypothekensector wordt samengesteld. De inschrijving sluit in de laatste week van juli.

Al jaren publiceert de redactie van AM in het najaar de top 25 verzekeringstalent; dé lijst met talentvolle branchegenoten, samengesteld voor en door de branche. In het najaar wordt die bekendgemaakt. Wie zijn de talenten op het gebied van verzekeringen en hypotheken? Waar werken ze? Wat is hun talent? Maximaal acht kandidaten komen bovendien in aanmerking voor een plek aan een ronde tafel, waar ze de kans krijgen om hun visie te geven op de branche en de rol die zij daarin denken te kunnen spelen.

Geboren na 31 oktober 1991

Voor de toplijsten komen jongeren in aanmerking die een functie uitoefenen die in relatie staat tot de verzekeringspraktijk. Daarbij valt te denken aan underwriting, sales, marketing, toezicht, verzekeringsrecht of actuariaat. Of de kandidaat is actief op het terrein van hypotheken/financiële planning. Talenten zijn niet ouder dan 30 jaar (geboren ná 31 oktober 1991) en werken maximaal drie jaar in hun huidige functie.

Wil je iemand nomineren?

Ook iemand nomineren? Stuur dan vóór 28 juli een e-mail, voorzien van naam en geboortedatum van de kandidaat en een korte motivatie (één alinea) wat hij of zij heeft gedaan bij de organisatie om gekwalificeerd te worden als talent. Stuur ook een voor drukwerk geschikte kleurenfoto van de kandidaat mee. Wellicht ten overvloede: motiveer duidelijk waarom de aangedragen kandidaat zich onderscheidt van anderen. Stuur de informatie naar redactie@amweb.nl. Zet in het onderwerpveld: aanmelding talent verzekeringen of hypotheken.

Redactie

Redactie