Transforméren: zo wordt u koploper in advies (met nuttig, praktisch e-book)

Uw relaties hebben behoefte aan een adviseur die inzicht en ervaring heeft als het gaat om voorkomen van faillissement, of om het bedrijf en de inzet van mensen te verduurzamen. Het e-book Transforméren – Koploper in advies gaat in op de belangrijke vragen van nu in de onafhankelijke adviesbranche.
Delen:

Hoe speelt u in op de wens van de klant – vandaag, morgen en over 5 jaar? Hoe haalt u de juiste talenten binnen om uw rol van trusted advisor te kunnen claimen? Experts Gerard Rooks en Arno Brons zetten praktische stappen op een rij en geven onmisbare tips voor een succesvolle transformatie.

Wilt u aan de slag om die rol van Koploper te pakken? Dan mag u het e-book Transforméren: Zo wordt u Koploper in advies niet missen. Vol met hoofdzaken, feiten, tips en een concreet stappenplan.

Groei komt niet vanzelf

Misschien hebt u ambities voor uw advieskantoor. Maar tijd om even stil te staan bij de toekomstplannen ontbreekt. Welke keuzes zijn belangrijk?  En waar vindt u het personeel dat past bij uw doelen? Groei komt niet vanzelf. Toch is het belangrijk voor een toekomstvaste organisatie. Al was het maar om up-to-date te blijven en waarde te behouden voor uw relaties. Meer dan ooit zoeken uw relaties een sparringpartner. Een adviseur die meedenkt over haalbare doelen. Over de juiste strategische keuzes. Als ervaren adviseur kunt u dat verschil maken voor uw relaties.

Meer weten over uw mogelijkheden als toekomstgericht adviseur?  Ontdek op www.averoachmea.nl/koplopers hoe zij u kunnen helpen bij het realiseren van groei in uw bedrijf.

Dit is een partnerartikel van Avéro Achmea / bekijk het partnerdossier.