Dit zijn de verzekeringstalenten van 2021

Dit zijn de verzekeringstalenten van 2021
De tien talenten die deelnemen aan een rondetafelgesprek op uitnodging van AM.Achterste rij: Nick van Ballegooijen (Diks Verzekeringen), Sebastiaan Gorreê (Paardekooper Private Insurance), Suzanne Eversdijk (Veldsink-Driekleur), Nynke Gerards (NN) en Estelle Bredius (Chubb). Op de bank: Zakaria Razzouki (Dazure), Stefan Reurink (Thoma Groep), Joy Graus (VLC & Partners), Anouk Caspers-Vos (Aon) en Bram van Duijnhoven (Acura | Summa Groep).

De AM top 25 verzekeringstalent 2021 is bekend. Dit jaar staan er meer medewerkers van intermediairs in de lijst dan ooit te voren.

Vele tientallen verzekeraars en intermediairs lieten van zich horen toen de redactie van AM hen enkele maanden geleden benaderde met de vraag wie in hun organisatie kan worden bestempeld als jong talent. Voorheen waren het vooral verzekeraars die een of meer talenten aandroegen; dit jaar kwamen de aanmeldingen vooral uit de intermediaire hoek. Dat is ook terug te zien op de lijst: ongeveer de helft van de talenten is werkzaam bij een tussenpersoon.

Werkgever heeft hoge verwachtingen

De jongeren zijn voorgedragen door hun werkgever, omdat die hoge verwachtingen heeft van hun vestigingsmanager, operationeel manager, actuaris, consultant, teamleider, adviseur, relatiekoning, specialist, acceptant, jurist, broker, productowner, schadebehandelaar, productmanager, data-analist of claimsmanager. Voor alle talenten geldt dat de verzekeringssector voor hen dagelijkse kost is en dat ze daar hun toekomst zien.

Niet ouder dan 30

De 25 talenten en hun expertises staan in AMmagazine dat eind deze week op de mat valt. De lijst is echter vanaf nu al te downloaden op Amweb. De talenten hebben gemeen dat ze allemaal niet ouder zijn dan dertig en maximaal drie jaar in hun huidige functie actief zijn.

Rondetafelgesprek met 10 talenten

Tien talenten (foto) waren er al eerder zeker van dat hun naam in de lijst van dit jaar staat. Zij gingen op uitnodiging van AM in gesprek met elkaar over de branche waarin ze werken. Gastheer Chubb ontving de talenten in Hoofddorp voor een rondetafelgesprek, waarvan het verslag later deze week wordt gepubliceerd.

De AM top 25 verzekeringstalent is hier te downloaden