AM is nog steeds op zoek naar talent; 22-7 sluit de inschrijving voor de AM top 25 talent 2021

De redactie van AM is op zoek naar verzekeringstalent. Nog tot en met donderdag 22 juli is het mogelijk om kandidaten aan te dragen voor AM top 25 talent 2021.
Delen:

Ook dit jaar publiceert AM in het najaar weer de top 25 verzekeringstalent; dé lijst met talentvolle branchegenoten, samengesteld voor en door de branche. Eind oktober is duidelijk wie de 25 toppers zijn die zijn te kwalificeren als verzekeringstalent. Wie zijn ze? Waar werken ze? Wat is hun talent? Tien van deze kandidaten komen bovendien in aanmerking voor een plek aan een ronde tafel. Hier krijgen ze de kans om hun visie te geven op de verzekeringsbranche en de rol die zij daarin denken te kunnen spelen.

Geboren na 30 september 1990

Voor de top 25 komen jongeren in aanmerking die een functie uitoefenen die in relatie staat tot de verzekeringspraktijk. Daarbij valt te denken aan underwriting, sales, marketing, toezicht, verzekeringsrecht of actuariaat. Talenten zijn niet ouder dan 30 jaar (geboren ná 30 september 1990) en werken maximaal drie jaar in hun huidige functie.

Wil je iemand nomineren?

Ook iemand nomineren? Stuur dan een e-mail, voorzien van naam en geboortedatum van de kandidaat en een korte motivatie (één alinea) wat hij of zij heeft gedaan bij de organisatie om gekwalificeerd te worden als talent. Stuur ook een voor drukwerk geschikte kleurenfoto mee. Het bericht kan gestuurd worden naar de redactie van AM. De AM top 25 talent verschijnt in de oktobereditie van het magazine én op de website.

De AM top 25 verzekeringstalent van 2020 is hier te downloaden.