Maak kans op een gratis kaart voor am:hypotheken

Maak kans op een gratis kaart voor am:hypotheken

Tijdens het compleet vernieuwde event am:hypotheken op 25 juni a.s. komt u samen met hypotheekspecialisten en wordt u bijgepraat over de ontwikkelingen op de woning- en hypotheekmarkt. Bent u hypotheekadviseur en wilt u volgende week dinsdag meepraten? Meld u dan nu aan.

De redactie van am heeft 15 kaarten klaarliggen voor het middagprogramma van am:hypotheken (exclusief diner) op 25 juni aanstaande, die worden verloot onder geïnteresseerden. Kans maken op een kaart? Stuur een mailtje naar ammarketing@vakmedianet.nl onder vermelding van naam, functie en bedrijfsnaam.

Tijdens dit event krijgt u een inkijkje in een van de belangrijkste websites in dit domein: Funda. Wat zijn de plannen van de Head of Strategy & Business Development, Tjerk de Boer? Maar ook de Autoriteit Financiële Markten is van de partij met keynotespreker Zdenka van Schaik. Vorig jaar experimenteerde de toezichthouder met vouchers om het betaalgedrag van consumenten te beïnvloeden. Wat zijn de resultaten en wat is het vervolg?

De hypotheekmarkt is niet meer los te zien van het onderwerp duurzaamheid. De aankoop van een huis wordt als hét moment gezien om over duurzaamheid na te denken. Terecht? Weervrouw Helga van Leur gaat daar in haar sessie op am:hypotheken op in. Haar motto is: "vandaag heb je morgen in handen".

Meer informatie over het event in Utrecht staat hier. Op deze site zijn ook reguliere tickets te koop.

Redactie

Redactie