Whitepapers

Uw gids in cybersecurity: whitepaper

Schade 2819

Cybersecurity een moeilijk onderwerp? In deze whitepaper hebben we alle ins en outs voor u op een rij gezet. Zowel de risico’s van cybercrime, maar natuurlijk ook de oplossingen. Zo heeft u alle kennis bij de hand om uw relatie goed te kunnen adviseren.

Uw gids in cybersecurity: whitepaper

Wist u dat jaarlijks ongeveer 50 procent van de bedrijven met meer dan 10 medewerkers te maken krijgt met cyberincidenten? Veel ondernemers denken: “Wie wil mij nu hacken? Ik ben toch helemaal niet interessant?” Of: “Mijn bedrijf heeft maar een bescheiden omzet. Dus er valt toch niks te halen?” Maar niets is minder waar. Helaas is cybercriminaliteit tegenwoordig onderdeel van het dagelijks leven. Net zoals inbraak, winkeldiefstal en bedrijfsbrand.

Download hier de whitepaper cybersecurity.

Dit is een partnerbijdrage van Avéro Achmea. Bekijk hier een volledig overzicht van partnerberichten van Avéro Achmea.

Reageer op dit artikel