video

Veilig op zakenreis

Schade 1405

Chubb Travel Smart, beschikbaar via desktop en app, maakt zakenreizen veiliger: het uitgebreide e-learning programma maakt medewerkers bewust van de specifieke risico’s van hun aanstaande reis en helpt hen die risico’s te beperken en beheersen.

Veilig op zakenreis

Onderweg hebben ze direct toegang tot essentiële diensten en informatie, zoals dag en nacht bereikbare medische of beveiligingshulp. Ook stuurt Travel Smart locatiegebaseerde waarschuwingen die zakelijke reizigers helpen hun veiligheid te waarborgen en problemen te vermijden.

Acute veiligheidsdreiging

Voor risk en HR-managers biedt Travel Smart een online dashboard waarmee ze in real-time een volledig overzicht hebben van reizende medewerkers, hun locatie en of zij zich in een risicogebied bevinden. Ze kunnen hen e-mails en sms-berichten sturen, bijvoorbeeld over een verandering in de reisroute. Bij een acute veiligheidsdreiging kunnen ze medewerkers vragen in te checken en te bevestigen dat ze veilig zijn.

In deze video ziet u hoe Chubb Travel Smart in de praktijk werkt, zowel voor de zakenreizigers als de risk of HR-manager.

Video

Reageer op dit artikel