nieuws

‘Een cyberpolis? Die heb ik niet nodig’

Schade 1670

Adviseurs die hun zakelijke klanten wijzen op cyberrisico’s krijgen nogal eens wat tegenwerpingen. Tijdens de am:dag 2018 benoemen Kim Martins Neto en Lars Springeling van Chubb tijdens een expertsessie de misvattingen die bestaan over cyberverzekeringen.

‘Een cyberpolis? Die heb ik niet nodig’
Kim Martins Neto

Martins-Neto en Springeling gaan in op de redenen waarom mensen besluiten geen cyberverzekering af te sluiten en hoe u daar mee om kunt gaan. Vervolgens laten ze zien hoe u uw klanten kunt helpen bij het inventariseren en mitigeren van hun (potentiële) risico´s. Ze gaan in op de dekking van de cyberverzekering en bespreken concrete schadevoorbeelden.

Inschrijven

Het wordt een praktische sessie vol tips en tools waar u meteen mee aan de slag kunt. Plaatsen zijn beperkt. Dus ga naar de am:dag 2018 en schrijf u in voor de cyber-sessie van Chubb.

cyberpolis

Dit is een partnerbijdrage van Chubb. Bekijk hier een volledig overzicht van partnerberichten van Chubb.

Reageer op dit artikel