nieuws

‘Een cyberpolis? Die heb ik niet nodig’

Schade 1582

Adviseurs die hun zakelijke klanten wijzen op cyberrisico’s krijgen nogal eens wat tegenwerpingen. Tijdens de am:dag 2018 benoemen Kim Martins Neto en Lars Springeling van Chubb tijdens een expertsessie de misvattingen die bestaan over cyberverzekeringen.

‘Een cyberpolis? Die heb ik niet nodig’

Martins-Neto en Springeling gaan in op de redenen waarom mensen besluiten geen cyberverzekering af te sluiten en hoe u daar mee om kunt gaan. Vervolgens laten ze zien hoe u uw klanten kunt helpen bij het inventariseren en mitigeren van hun (potentiële) risico´s. Ze gaan in op de dekking van de cyberverzekering en bespreken concrete schadevoorbeelden.

Inschrijven

Het wordt een praktische sessie vol tips en tools waar u meteen mee aan de slag kunt. Plaatsen zijn beperkt. Dus ga naar de am:dag 2018 en schrijf u in voor de cyber-sessie van Chubb.

cyberpolis

Dit is een partnerbijdrage van Chubb. Bekijk hier een volledig overzicht van partnerberichten van Chubb.

Reageer op dit artikel