nieuws

NN-personeel verhuist mee naar Voogd & Voogd

Schade 4738

De NN-medewerkers die de acceptatie en mutaties van particuliere schadeverzekeringen voor hun rekening nemen, verhuizen allemaal mee naar Voogd & Voogd. Het gaat om 50 fte. Waar de werkzaamheden plaats gaan vinden is nog niet bekend.

NN-personeel verhuist mee naar Voogd & Voogd

De verzekeraar sprak dinsdag de intentie uit om acceptatie en mutatie van particulier schade in volmacht onder te brengen bij Voogd & Voogd. De serviceprovider roept daarvoor een nieuwe dochteronderneming NN Schadeservices in het leven. Hier gaan ook de Delta Lloyd-polissen onder vallen die nu al bij een ander dochterbedrijf van Voogd & Voogd zijn ondergebracht.

Neutrale beweging

De samenwerking moet deze zomer ingaan. Binnenkort vinden gesprekken plaats met ondernemingsraad en vakbonden over de personele gevolgen, laat woordvoerder Bas Kuik van NN weten. Het zal een “neutrale beweging qua arbeidsplaatsen” worden. NN streeft ernaar om iedereen die nu werkzaam is op acceptatie en mutatie bij Nationale-Nederlanden te behouden voor de zelfde functie bij NN Schadeservices. In het overleg zal de verzekeraar voorstellen medewerkers conform ‘overgang van onderneming’ over te laten gaan.

Dat betekent dat circa 50 fte aan NN-medewerkers in dienst komt bij NN Schadeservices / Voogd & Voogd. Waar het nieuwe bedrijf gevestigd wordt, is volgens Kuik nog onbekend. Dat zal in ieder geval niet inpandig bij NN zijn en ook niet op het hoofdkantoor van Voogd & Voogd in Middelharnis. Voor de keuze van een locatie wordt volgens de woordvoerder gekeken naar waar de medewerkers vandaan komen.

Reageer op dit artikel