nieuws

Gezocht: hypotheektalent!

Financiële planning 1242

Tijdens am:hypotheken op dinsdag 25 juni in Utrecht gaat een klein groepje geselecteerde hypotheektalenten met elkaar in gesprek over een aantal vraagstukken in de markt. Aan het einde van de middag presenteren zij hun aanbevelingen aan de congresgangers. Waar moet het volgens deze jonge slimme mensen naar toe met de markt?

Gezocht: hypotheektalent!

Waar gaat straks de echte disruptie vandaan komen? Hoe moeten partijen daarop voorsorteren? Heeft artificial intelligence de toekomst en waarom wel of niet? Wat kan de branche echt doen om duurzamer te worden? Is dit wel een taak die bij de hypotheekbranche hoort? En wat kan de branche doen om hun eigen generatie (de millennial) van dienst te zijn?

Moderator

De talenten gaan onder leiding van moderator Wesley van ’t Hof, oprichter en directeur van opleidingsbedrijf Hoffelijk hierover met elkaar in gesprek. Van ’t Hof werd in 2010, op zijn 22e, uitgeroepen tot hypotheekadviseur van het jaar en werd door het Financieele Dagblad uitgeroepen tot een van de ‘leiders van morgen’.

Aan het einde van de middag komen de talenten met een aantal aanbevelingen die zij delen met de congresgangers. Bovendien mogen zij aanschuiven bij het aansluitende avonddiner en kunnen ze zo in gesprek met andere hypotheekspecialisten. Er is nog ruimte in deze ‘pressure cooker’. Interesse? Stuur een mail naar janniebenedictus@vakmedianet.nl en misschien valt de keuze op jou!

Reageer op dit artikel