Events

Bekijk hieronder de ingeplande events en opleidingen van AM. Wil je meer weten over één of meerdere AMevents, neem dan contact met ons op.

AM insights - Diversity - Draag bij aan een positieve verandering!

Wil jij bijdragen aan een échte verandering op het gebied van diversiteit en inclusie? Dan is het tijd voor een bredere aanpak! En dat is wat we met AM Insights - Diversity gaan doen! De opgedane inzichten helpen je om kritisch naar jezelf te kijken, je ambities te onderzoeken en je hart te volgen. Dit alles draagt bij aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Bovendien verbetert het hebben van een strategie voor diversiteit en inclusie je werkomgeving. Het opent de deuren naar nieuwe talenten en stelt werkgevers in staat om optimaal te profiteren van de unieke capaciteiten binnen hun personeelsbestand. Kortom: mis deze kans niet om een positieve verandering teweeg te brengen en tegelijkertijd jezelf te verrijken en meld je aan voor de eerste editie van AM Insights - Diversity op 25 september!

AM insights - Diversity - Draag bij aan een positieve verandering!

AMdag - What's next?

Op 28 november 2023 vindt een nieuwe editie van de AMdag plaats! Als vanouds betekent dit een dag voor netwerken, een goedgevulde beursvloer, aangevuld met succesnummers uit de Next Level editie. Zo komt het Insights Café ook deze AMdag terug, waar we de diepte in gaan over actuele thema's, is het First Dates Café weer geopend voor het maken van zakelijke relaties en sta je versteld van de krachtige TED-talks die we programmeren in ons Circus der Inspiratie.

AMdag - What's next?