Bekijk hieronder de ingeplande events en opleidingen van AM. Wil je meer weten over één of meerdere AMevents, neem dan contact met ons op.

AMdag | 29 maart | DeFabrique Utrecht

Datum: 29 maart 2022

Doelgroep:AMdag is interessant voor alle financiële dienstverleners, zoals professionals die werkzaam zijn in of voor de verzekeringsbranche, directie- en managementleden, maar ook staf- en beleidsmedewerkers bij verzekeraars of intermediairs, onafhankelijke financieel adviseurs, toeleveranciers óf serviceproviders van de verzekeringssector.

Op de AMdag verbinden, ontmoeten & inspireren we iedereen die werkzaam is binnen de financiële dienstverlening, daar ben jij toch ook bij? Dagvoorzitter Welmoed Sijtsma gaat in gesprek met David Knibbe over de samenwerking met het intermediair. Daarnaast vertelt Jos Burgers, top 1 managementspreker, over hoe we de verwachtingen van de klant kunnen overtreffen. Ruben Terlou, geeft je een stukje inkijk in het hart & ziel van de Chinezen. Wat kunnen wij hier in Nederland van leren? Topvrouw Jeanette Veldsink vertelt ons in de middag over haar visie of er nog bestaansrecht is voor local heroes in tijden van consolidatie en digitalisering. De kleurrijke ondernemer John van Zweden sluit de dag af met zijn inspirerende en spraakmakende ondernemersverhaal.

AMvrouwen | 10 mei 2022 | Univé Zwolle

Datum: 10 mei 2022

Doelgroep:AMvrouwen is dé ontmoetingsplek voor vrouwelijke managers in de financiële dienstverlening, gevorderd danwel startend. Pittige discussies worden niet geschuwd en natuurlijk is er ruimte om te netwerken en ervaringen te delen!

Vrouwen in de financiële branche zijn zichtbaar, maar hoe gaan we nu next level? Tijdens AMvrouwen delen succesvolle en inspirerende vrouwelijke sprekers hun verhaal over de weg naar succes. De banen in de verzekeringswereld vragen om 'sterke vrouwen', maar hoe zorg je dat je mentaal klaar bent voor de job? Fight for what you want! Gelukkig kunnen veel vrouwen tegenwoordig hun ‘mannetje’ staan’ en delen tijdens AMvrouwen hierover hun ervaringen en visie. AMvrouwen, next level is een event dat staat voor het bereiken van zoveel mogelijk doelen. Want, we zijn er! Maar hoe laten we zien dat we meer kunnen? Met sprekers als Katja Staartjes, Margot C. Pol, Kristel Groenenboom en onder leiding van dagvoorzitter Lonneke van Dasler.

AM Verzekeringsrally | 17 mei 2022 | De Veluwe

Datum: 17 mei 2022

Doelgroep:AM Verzekeringsrally is interessant voor alle financiële dienstverleners, zoals professionals die werkzaam zijn in of voor de verzekeringsbranche, directie- en managementleden, maar ook staf- en beleidsmedewerkers bij verzekeraars of intermediairs, onafhankelijke financieel adviseurs, toeleveranciers óf serviceproviders van de verzekeringssector.

Bij rally rijden denk je wellicht snel aan de FIA World Rally Championship, zo snel mogelijk een bepaald parcours afleggen in een daarvoor aangepaste auto. Bij de AM Verzekeringsrally gaat het daar juist niet om. Hier is het doel een onbekende route zo correct mogelijk te rijden. Dit doe je middels de instructies en opdrachten in een routeboek, wat zorgt voor een leuk tweespel tussen bestuurder en navigator. Met het doel een onbekende route zo correct mogelijk te rijden zien we een mooie parallel met de uitdagingen waar de verzekeringsbranche voor staat. De zoektocht die gaande is binnen de financiële dienstverlening. Want welke route nemen we, als het gaat om relevantie, innovatie, samenwerken en imago verbetering. Hoe borgen we de kennis en waarden die we al hadden? Hoe zorgen we ervoor dat ook in deze tijd van versnelling, digitalisering en nieuwe technieken iedereen mee kan komen? Hoe gaat het nieuwe speelveld tussen de oudjes (old boys) de jonkies (millenials) er uit zien? Tijdens het rally rijden staat teamspel voorop; de communicatie tussen bestuurder en navigator is van groot belang om goed te finishen.

AMinnosurance | 21 juni 2022 | Fysiek

Datum: 21 juni 2022

Doelgroep:AMinnosurance is interessant voor alle financiële dienstverleners, zoals professionals die werkzaam zijn in of voor de verzekeringsbranche, directie- en managementleden, maar ook staf- en beleidsmedewerkers bij verzekeraars of intermediairs, onafhankelijke financieel adviseurs, toeleveranciers óf serviceproviders van de verzekeringssector.

AMinnosurance is sinds 2013 een baanbrekend innovatiecongres voor de Nederlandse verzekeringsbranche. Dit jaar vindt AMinnosurance plaats op 21 juni 2022. AMinnosurance is dé plek waar we het hebben over de veranderingen die de sector raken en waar verzekeraars en adviseurs over na moeten denken. Ontmoet op AMinnosurance sprekers uit de internetwereld, inspirators van buiten de sector, maar ook verzekeringsdeskundigen die verder kijken dan vandaag.

AMhypotheken | 27 september 2022 | Fysiek

Datum: 27 september 2022

Doelgroep:AMhypotheken is interessant voor alle financiële dienstverleners, zoals professionals die werkzaam zijn in of voor de verzekeringsbranche, directie- en managementleden, maar ook staf- en beleidsmedewerkers bij verzekeraars of intermediairs, onafhankelijke financieel adviseurs, toeleveranciers óf serviceproviders van de verzekeringssector.

Tijdens event AMhypotheken ontmoet je met hypotheekspecialisten en word je bijgepraat op diverse terreinen. Onder het genot van een goed glas wijn neem je deel aan het diner, waarbij ontmoeten centraal staat. Je gaat in gesprek met geldverstrekkers, managers, specialisten van advieskantoren en vertegenwoordigers van andere spelers uit de hypotheekbranche. Deze avond biedt prachtige netwerkkansen en interessante gesprekken.

Meer informatie volgt.