Week van AM: dit was de vierde dag

Week van AM: dit was de vierde dag

Het einde van De Week van AM nadert, maar uiteraard staat ons morgen nog een mooi programma te wachten. Eerst blikken we terug op de donderdag 26 november: een dag in het teken van gedigitaliseerd klantcontact, drones in de verzekeringsbranche en high end verzekeren.

Jaap de Louw (Avéro Achmea) ging vandaag in zijn rode Fiat 500 bij Chantal Haagmans van de Summa Groep op bezoek. Hij ondervroeg haar over digitaal samenwerken. Tijdens de webinar van Omniplan werd het gedigitaliseerd klantcontact besproken. Carolien Klein-Willink (ASR) en Stephan van Vuren (Airhub) gingen met elkaar in gesprek over de toepassingen van drones in de verzekeringsbranche tijdens de reportage van ASR.

In de sessie van De Goudse kwam je alles te weten over Conversational Analytics en NLP. Gevolgd door 50 jaar high end assureren met Jannie Benedictus, Ron Kok en Jan Hamburger. Tijdens de webinar van Sonja Stalfoort, auteur van de bestseller ‘De klant-energieke organisatie’, leerde je over hoe je op pragmatische wijze jouw bedrijf in een stroomversnelling brengt.

Altijd al willen weten wat WA-direct en cyber gaan betekenen voor de verzekeringsmarkt? Bram Caan en Anke Boerma van Nedasco gaven helder antwoord. Daarna besprak Voogd & Voogd de voordelen van samenwerken met een serviceprovider.

Tot slot werd Steven van Belleghem geïnterviewd door Jack Hommel (Avéro Achmea) over klantgericht denken, de nieuwste technologieën en de menselijke maat.

Aanmelden is nog mogelijk

Ben je nog niet aangemeld voor de Week van AM? Inschrijven kan nog gedurende deze week.

Alexandra Meijer

Alexandra Meijer

Redacteur AM