Wie zijn de topvrouwen van 2020?

Wie zijn de topvrouwen van 2020?

AMvrouwen staat kort voor internationale vrouwendag weer op de rol. Tijdens het netwerkevent op donderdag 5 maart in Amsterdam wordt bekendgemaakt wie zich de machtigste vrouw in verzekeringen mag noemen. Lukt het Achmea-topvrouw Bianca Tetteroo om haar toppositie vast te houden? Of moet ze haar plaats afstaan?

AMvrouwen is het netwerkevenement voor ambitieuze vrouwen in de verzekeringssector, maar ook voor vrouwen die een toppositie in de toekomst nastreven. Dit keer zijn de deelnemers te gast bij rechtsbijstandverzekeraar DAS in Amsterdam. Enkele ‘Grande Dames’ beklimmen hier het podium om de deelnemers te inspireren om als vrouw meer impact te hebben in de financiële dienstverlening.

Grande Dames op het podium

Hoe gaat DAS om met diversiteit in de boardroom? Op dat onderwerp gaat algemeen directeur Hanneke Jukema van de rechtsbijstandverzekeraar in. Hoogleraar Tanja van der Lippe vertelt over de opmerkelijke conclusies van haar onderzoeken op het gebied van de balans tussen werk en privé. Zij biedt een geheel nieuwe, wetenschappelijke kijk op dagelijkse kwesties. Ook topadvocate Marry de Gaay Fortman buigt zich over de vrouwenkwestie. Wat zijn haar adviezen en inzichten? Tevens beklimt Lidwien Suur het podium; zij zit sinds enkele maanden in de Raad van Bestuur van Achmea.  Kijk hier voor het programma van 5 maart.

AMvrouwen dé ontmoetingsplek

Event AMvrouwen is al jaren dé ontmoetingsplek voor vrouwelijke managers in de financiële dienstverlening. Vast onderdeel is de bekendmaking van de lijst met topvrouwen in de verzekeringswereld. Bianca Tetteroo voert als lid van de Raad van Bestuur van Achmea deze lijst al vier jaar op rij aan. De redactie van AM is de komende weken druk met het samenstellen van de kandidatenlijst. Tips over een kandidaat? Mail de redactie.

Redactie

Redactie