CCS met Marketplace genomineerd voor prestigieuze prijs

CCS met Marketplace genomineerd voor prestigieuze prijs

Marketplace van CCS is genomineerd voor de EFMA Accenture Innovation in Insurance Award 2019. in de categorie Insurtech. De in de verzekerssector gespecialiseerde ontwikkelaar van innovatieve softwareoplossingen CCS is de enige Nederlandse genomineerde.

Marketplace is het open ecosysteem van CCS waar innovatieve oplossingen van derden eenvoudig uit een AppCenter kunnen worden afgenomen. Hierdoor kunnen verzekeraars en het intermediair sneller hun dienstverlening innoveren en processen optimaliseren, en kunnen leveranciers van innovatieve oplossingen zelf hun app toevoegen.

Zeven categorieën

De prestigieuze prijs wordt toegekend aan de meest innovatieve en klantgerichte concepten in de financiële sector. Tot en met 17 mei kan online worden gestemd op de diverse nominaties, waarvan er per categorie drie doorgaan naar de finale. Op 21 mei is de top 3 bekend en op 24 juni worden de awards Gold, Silver en Bronze uitgereikt tijdens een ceremonie in Amsterdam. Er zijn in totaal zeven categorieën.

Inshared

In 2014 sleepte Inshared met de digitale schadehulp de Efma Accenture Award in de categorie Digital Distribution in de wacht gesleept.

Annet van den Berg

Annet van den Berg

(Eind)redacteur AM