nieuws

Inshared wint award voor digitale schadehulp

Schade

Inshared wint award voor digitale schadehulp

InShared heeft vandaag met de digitale schadehulp 

de Efma Accenture Award in de categorie Digital Distribution in de wacht gesleept.  De internationale awards van Efma en Accenture worden toegekend aan de meest innovatieve en klantgerichte concepten binnen de financiële sector.

InShared introduceerde afgelopen zomer de digitale schadehulp. In Barcelona, waar de award werd uitgereikt, vertelde Peter Toonen, Chief Information Officer van Inshared wat 100% digitale afhandeling in de praktijk betekent voor klanten. “Een paar seconden nadat het digitale schadehulp is ingevuld, krijgt de klant direct toegang tot de agenda van de garage om een afspraak te maken. Wanneer hij of zij bij de garage arriveert, weet de monteur al wat er aan de hand is. En met het track en tracing systeem kunnen InShared-klanten alle stappen in het proces op de voet volgen. Dit zorgt voor minder vragen bij klanten en dus ook voor minder vragen bij onze klantenservice.”

Efma award
Wereldwijd zijn er dit jaar 599 aanmeldingen uit 69 landen binnengekomen bij Emfa voor de Efma Accenture awards . In de afgelopen weken zijn de projecten beoordeeld door Efma-leden (50%) en een onafhankelijke jury (50%). De winnaars in elf categorieën zijn vandaag bekendgemaakt.

Reageer op dit artikel