nieuws

Masterclass: hoe bepaal je de prijs van een risico?

Branche 2014

We horen veel over het identificeren, managen en beperken van risico’s. Maar hoe bepaal je nu wat de prijs van risico’s is? Laurent Berthaut, Senior Pricing Manager bij Chubb, deelt de ins en outs van actuarieel beprijzen tijdens Chubb’s Young Insurance Masterclass.

Masterclass: hoe bepaal je de prijs van een risico?

Dit is alweer de zesde editie van deze masterclass voor jonge verzekeringsprofessionals in de Benelux. De masterclass wordt altijd goed bezocht en gewaardeerd.

Berthaut zal tijdens de masterclass laten zien hoe verzekeringspremies berekend worden. Hoe bepalen actuarissen de kans dat specifieke risico’s zich voordoen en hoe veranderen die kansen en risico’s in de loop der tijd? En hoe kan het dat twee verschillende actuarissen een andere prijs voor hetzelfde verzekeringsprogramma berekenen? De Chubb Young Insurance Masterclass 2019 geeft het antwoord op deze vragen en meer.

Jonge verzekeringsprofessionals

Ben je een jonge verzekeringsprofessional? Maak dan gebruik van deze unieke kans om een kijkje achter de schermen te nemen. Je hoeft niet bekend te zijn met het onderwerp om de masterclass te kunnen volgen.

Chubb's Young Insurance masterclass

De Chubb Young Insurance Masterclass vindt dit jaar plaats op 28 maart in The Hotel in Brussel: dezelfde locatie als twee jaar geleden. Let op: de masterclass wordt in het Engels gegeven. Deelname is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt. Je kunt je hier aanmelden voor de masterclass.

Programma

10.00 – 10.15 Welkom & koffie

10.15 – 13.00 Pricing of insurance programmes: a look behind the scenes Laurent Berthaut, Actuarial Pricing Manager at Chubb Europe

13.00 – 13.45 Lunch

Dit is een partnerbijdrage van Chubb. Bekijk hier een volledig overzicht van partnerberichten van Chubb.

Reageer op dit artikel