nieuws

Marianne de Boer zegt BeFrank vaarwel

Branche 2139

Marianne de Boer-Maasland, directievoorzitter van BeFrank, gaat pensioenuitvoerder BeFrank verlaten. De Boer begon in 2015 als directeur bij de pensioenuitvoerder.

Marianne de Boer zegt BeFrank vaarwel

Waarom De Boer de pensioenuitvoerder verlaat wordt niet duidelijk. Wel geeft De Boer middels een blog op de website het volgende aan: “Ik ben trots op de continue autonome groei die wij in de afgelopen jaren hebben laten zien. In 2017 hebben veel klanten het contract bij BeFrank verlengd. Het bedrijf staat: naast tevreden klanten is er een mooie bedrijfscultuur ontstaan, waaraan medewerkers met veel plezier hun bijdrage leveren. Dit betekent dat BeFrank de volgende fase in kan gaan. BeFrank doet dit samen met NN PPI. Ik kies er voor om BeFrank los te laten en (na een korte pauze) hetgeen ik de afgelopen periode heb mogen leren en neerzetten, buiten BeFrank in te zetten. BeFrank laat ik vol vertrouwen in goede handen achter.” De Boer is ook werkzaam geweest bij Delta Lloyd en ABN Amro.

Michel van Elk, CEO NN Leven: “Wij zijn dankbaar voor de belangrijke bijdrage van Marianne aan BeFrank. Mede dankzij haar inzet is BeFrank een zeer succesvolle onderneming.”

Verder wordt er in het blog vermeld: “Over de bestuurders van het fusiebedrijf volgt na goedkeuring door de toezichthouders nadere berichtgeving. Tot die tijd heeft commercieel directeur Jan Hein Rhebergen de eindverantwoordelijkheid.”

Reageer op dit artikel