Proud Experts: business partner in de uitbesteding van klantprocessen

Proud Experts: business partner in de uitbesteding van klantprocessen

Proud Experts verzorgt met ruim 250 professionals klantinteractie-processen voor banken, verzekeraars en de top van het financiële intermediair. De organisatie brengt ruim 25 jaar ervaring in managed outsourcing van front-, mid- en backoffice activiteiten in de klantketen van financieel dienstverleners naar de markt.

Daarbij realiseert Proud Experts vernieuwing op het gebied van customer experience, procesinrichting, data en digitalisering. De activiteiten van Proud Experts zijn gespreid over de domeinen hypotheken & bancair, verzekeren, pensioen en compliance.

De afgelopen 20 jaar hebben wij, als Proud Experts, ons bewezen als de business partner als het gaat om uitbesteding van front-, mid- en backoffice klantprocessen in de financiële sector. Samen met jou kunnen we kijken naar wat jij nodig hebt en kunnen we hier in verschillende hoedanigheden op acteren. Benieuwd naar wat wij doen? Monique van Wolferen (Business Consultant) geeft een korte toelichting over hoe wij te werk gaan en krijg je hier een impressie van ons bedrijf in hartje Nijmegen.

Bekijk hier de video: